Een tuinscherm voor het leven!

Het unieke Tuinscherm van De Wandeleer in graniet: Belgisch fabrikaat, ecologisch en duurzaam. Onze prijs is uiterst scherp! De Wandeleer bvba – natuursteen voor huis en tuin – is sinds 45 jaar groothandel / fabrikant van natuursteen producten voor huis en tuin. Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een nieuw concept voor  tuinschermen in zwarte en grijze graniet. Intussen hebben we talrijke varianten succesvol op de markt gebracht. Onze talrijke realisaties vindt u over de ganse regio Vlaanderen. De prijs per lopende meter  situeert zich  tussen die van de  houten en de kunststof tuinpanelen. Maar een tuinscherm in graniet verkleurt niet onder invloed van de zon en is 100 % ecologisch verantwoord. En het straalt pure klasse uit … Contacteer nu het De Wandeleer Team voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte!

tuinscherm in zwarte graniet dubbelzijdig afgewerkt

Ons tuinscherm in graniet is beschikbaar van 45 tot 180 cm hoogte en wordt langs 1 of langs beide zijden mooi afgewerkt.

Granieten platen : u kan kiezen tussen zwarte en grijze granieten platen, gebrand en geborsteld.

Onze platen hebben standaard lengtes van 220 cm. Via maatwerk is het mogelijk om de gewenste lengte te bekomen.De platen zijn beschikbaar in hoogtes van 15, 45 , 60 en 90 cm en worden langs boven tussen de palen geschoven. Vanaf 90 cm bekomt u de gewenste schermhoogte door meerdere platen met elkaar te combineren. De maximale hoogte van uw tuinscherm bedraagt 180 cm

Enkelzijdig afgewerkt : als slechts 1 kant van het tuinscherm zichtbaar is, wordt alleen de zichtbare zijde bewerkt (gebrand & geborsteld)

Dubbelzijdig afgewerkt : is het tuinscherm langs beide kanten zichtbaar, dan worden beide zijden bewerkt     (gebrand & geborsteld)

Bevestigingspalen : u kan kiezen tussen gepoederlakte metalen en granieten palen

Metalen palen kunnen voor schermhoogtes tot 180 cm worden gebruikt. De platen worden bevestigd met behulp van  U-profielen.

Voor granieten palen bedraagt de maximale schermhoogte 90 cm. Ze zijn beschikbaar in zwarte en grijze graniet en zijn voorzien van gleuven om de platen te bevestigen.

Wat zijn de voordelen van een granieten tuinscherm van De Wandeleer ?

Onze onverslijtbare  tuinschermen in grijze of zwarte graniet zijn uniek en stijlvol.

In tegenstelling tot houten tuinschermen zijn ze zeer stevig en verkleuren ze niet onder invloed van de weersomstandigheden

Hoe bereken ik  een tuinscherm van De Wandeleer  ?

Wij hebben hiervoor een berekeningsprogramma ontwikkeld en doen dit graag voor u.

Wat wij nodig hebben zijn deze gegevens :

Lengte

Hoogte

Kleur

Enkelzijdig / dubbelzijdig bewerkt

Metalen / granieten palen

contact opnemen