Over ons

In 1969 wordt De Wandeleer bvba opgericht door August De Wandeleer . Aanvankelijk zijn we gericht op de productie van betontegels met natuursteen-mozaiek  voor terras en oprit.

De zaken draaien goed en we leveren en plaatsen vakkundig terrastegels van de Ardennen tot de kust. Tien jaar later worden de betontegels volautomatisch geproduceerd in verschillende kleuren en afwerkingen .

Door hun passie voor natuursteen reizen August en zijn oudste zoon Chris de wereld af op zoek naar de beste kwaliteit natuursteen voor onze producten . We voeren dan natuursteen in uit Italie , Duitsland , India en China en exporteren naar Nederland , Luxemburg , Frankrijk en Duitsland .

Vandaag zijn we gespecialiseerd in de invoer van graniet en blauwe hardsteen uit het verre Oosten. Naast tegels voor terras en oprit voeren we tal van andere producten in voor huis en tuin , onder andere zwembadboorden , plinten , dorpels , traptreden , keuken-en badkamergraniet , brievenbussen en graniet voor begraafplaatsen . Daarnaast produceren we in Keerbergen nog steeds betontegels 50x50x5 cm, granieten tuinschermen en muren . Door onze nauwe samenwerking met China leveren we ook maatwerk .

Bezoek onze toontuin , zeker de moeite waard !