Tuinomheiningen – Tuinafsluiting – Schuttingen beter dan hout en composiet

Belgisch product, stevig, ecologisch en duurzaam

De Wandeleer is sinds 45 jaar fabrikant en groothandel van natuursteen producten voor HUIS  en TUIN. Wij ontwikkelden  een nieuw concept voor tuinomheiningen in zwarte en grijze graniet. Intussen hebben we talrijke varianten van deze  prachtige omheiningen succesvol op de markt gebracht. Onze vele realisaties vindt u over de ganse regio Vlaanderen. De prijs van een granieten tuinomheining  situeert zich  tussen die van een   houten en een kunststof model. Maar een  graniet verkleurt niet onder invloed van de zon en is 100 % ecologisch verantwoord. En straalt pure klasse uit … Contacteer nu het De Wandeleer Team voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte!

tuinomheiningen

Uw tuinomheining is beschikbaar van 30 tot 180 cm hoogte en wordt naar wens langs 1 of langs beide zijden mooi afgewerkt.

 U heeft reeds een granieten tuinscherm met gepoederlakte metalen palen – hoogte 180 cm – vanaf 157 € per lm, BTW inbegrepen !

Granieten platen voor uw tuinomheiningen

er is keuze tussen zwarte en grijze granieten platen, gebrand en geborsteld.

Standaard hebben onze platen een lengte van 220 cm. Via maatwerk is het mogelijk om de gewenste lengte te bekomen.Alle platen zijn beschikbaar in hoogtes van 15, 45 , 60 en 90 cm en worden langs boven tussen de palen geschoven. Vanaf 90 cm bekomt u de gewenste schermhoogte door meerdere platen met elkaar te combineren. De maximale hoogte van uw tuinomheining bedraagt 180 cm

Enkelzijdig afgewerkt

: als slechts 1 kant van het tuinscherm zichtbaar is, wordt alleen de zichtbare zijde bewerkt (gebrand & geborsteld)

Dubbelzijdig afgewerkt

: is de tuinomheining langs beide kanten zichtbaar, dan worden beide zijden bewerkt     (gebrand & geborsteld)

 

Bevestigingspalen voor uw tuinomheining

u kan kiezen tussen gepoederlakte metalen en granieten palen

Metalen palen kunnen voor schermhoogtes tot 180 cm worden gebruikt. De platen worden bevestigd met behulp van  U-profielen.

Voor granieten palen bedraagt de maximale schermhoogte 90 cm. Ze zijn beschikbaar in zwarte en grijze graniet en zijn voorzien van gleuven om de platen te bevestigen.

 

Wat zijn de voordelen van een granieten tuinomheining van De Wandeleer ?

Onze onverslijtbare  tuinschermen in grijze of zwarte graniet zijn uniek en stijlvol.

Geen onderhoud

In tegenstelling tot houten tuinschermen zijn ze zeer stevig en verkleuren ze niet onder invloed van de weersomstandigheden

 

Hoe bereken ik tuinomheiningen van De Wandeleer  ?

Wij hebben hiervoor een berekeningsprogramma ontwikkeld en doen dit graag voor u.

Wat wij nodig hebben zijn deze gegevens :

Lengte

Hoogte

Kleur

Enkelzijdig / dubbelzijdig bewerkt

Metalen / granieten palen

contact opnemen