Trap natuursteen

Trap natuursteen : De Wandeleer bvba plaatst sinds 45 jaar  prachtige natuursteen trappen vakkundig op maat! In zwarte of grijze graniet en blauwe steen.

trap natuursteen 1   trap natuursteen 2   trap natuursteen 3

Uw buitentrap, maar ook uw binnentrap werken wij af tot in de kleinste details. Regelmatig worden wij gevraagd voor het plaatsen van trappen in appartsgebouwen of wooncomplexen.

Standaard traptreden hebben wij steeds op voorraad. Aannemers doen vaak beroep op ons voor hun maatwerk!

trap natuursteen 1

trap natuursteen

Voor de aannemer in de woningbouw heeft De Wandeleer nog meer interessante producten in graniet, oa :

  • vensterdorpels
  • garagedorpels
  • plinten
  • deuromlijstingen
  • brievenbussen
  • keukentabletten
  • badkamerplaten
  • tuinschermen
  • muurtjes
  •    …

De Wandeleer bvba is sinds 45 jaar fabrikant en groothandel van natuursteen- en betonproducten voor huis en tuin. Wij zijn gespecialiseerd in terrastegels in graniet en blauwe steen. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid assortiment aan keramische tegels, betonklinkers, platinnen en kasseien. Voor de plaatsing van uw terrastegels kunt u een beroep doen op de vele aannemers die hun materialen bij ons aankopen!

Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een totaal nieuw concept voor tuinschermen in graniet. Beschikbaar van 30 tot 180 cm hoogte. Tot 90 cm verkrijgbaar met granieten palen. Voor grotere hoogtes hebben wij gepoederlakte metalen of aluminium palen ter beschikking. De granieten tuinschermen van De Wandeleer kunnen gecombineerd worden met grindschermen of schanskorven. Deze worden eveneens in onze ateliers te Keerbergen, vlakbij Mechelen geproduceerd.

Van bij  het ontstaan van de firma, hebben wij ons gericht op de productie en verkoop van brievenbussen. De meest verkochte brievenbus is tegenwoordig onze granieten brievenbus. We hebben talrijke modellen ter beschikking. De brievenbussen worden bij De Wandeleer ontwikkeld en geproduceerd. Wat garant staat voor een uitstekende kwaliteit! Onze brievenbussen worden met de allerbeste natuursteenlijm stevig in elkaar gezet en zijn steeds voorzien van een uiterst kwalitatief deurtje in aluminium. Wij leveren ook uw huisnummer in graniet. Aangezien de productie in huis gebeurt, leveren wij eveneens brievenbussen op maat, zoals voor appartementen en wooncomplexen of burelen. Al onze nieuwe brievenbussen in graniet (modellen 2016) zijn nu ook beschikbaar als pakketbrievenbus. Geschikt voor pakjes 4, 5, 6 en 7 van BPOST en pakjes 1, 2, 3 en 4 van POSTNL.

trap natuursteen