Terrastegels om van te dromen!

Terrastegels

Kwaliteit

De Wandeleer bvba biedt u een enorme keuze terrastegels aan zeer scherpe prijzen! We zijn reeds 45 jaar actief als fabrikant en groothandel van natuursteen- en betonproducten.

terrastegels 2    terrastegels 4

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons dan ook zeer hoog in het vaandel. De Wandeleer is  zijn gekend om zijn deskundig advies en uitstekende service…

Ons Assortiment

  • Natuursteen terrastegels : Graniet en Blauwe Steen
  • Keramische tegels
  • Kassei en Platines
  • Klinkers : Graniet, Blauwe Steen en Betonklinkers
  • Betontegels 50×50

terrastegels 9   terrastegels 1   terrastegels 4

All-in-one shopping!

Voor de afwerking van uw terras beschikt De Wandeleer over een ruime keuze tuinschermen, tafels, palissaden en  beelden in graniet of blauwe steen.

terrastegels 6  terrastegels  terrastegels 5

Wie zijn onze klanten?

De Wandeleer levert voornamelijk aan aannemers in de tuin-, bouw- en zwembadsector. Particulieren zijn eveneens meer dan welkom! Ons clienteel bevindt zich voornamelijk in Vlaanderen, maar ook in Wallonie, Nederland en Frankrijk.

Tuinschermen in graniet!

Belgisch fabrikaat, ecologisch en duurzaam. Zeer scherpe prijzen!

Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een unieke reeks tuinschermen in zwarte en grijze graniet. Intussen werden meerdere varianten met veel succes op de markt gebracht. Onze talrijke realisaties vindt u verspreid over de ganse regio Vlaanderen.

terrastegels 3   terrastegels 7

Wat de prijs per lopende meter betreft, situeren onze tuinschermen zich tussen  houten en de kunststof tuinpanelen. Echter, een tuinscherm in graniet verkleurt niet onder invloed van de zon en is 100 % ecologisch verantwoord. En het straalt pure klasse uit … Contacteer nu het De Wandeleer Team voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte!

Brievenbussen in graniet

Reeds bij het ontstaan van de firma richtte De Wandeleer zich onder andere op de productie van brievenbussen. Vandaag ligt onze focus voornamelijk op brievenbussen in zwarte en / of grijze graniet.

brievenbussen blauwe steen

Onze brievenbussen worden nog steeds in Belgie geproduceerd en zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. De prijs is echter te vergelijken met deze van een brievenbus in blauwe steen

Schanskorven en grindkorven

sinds kort produceert De Wandeleer ook schanskorven en grindkorven. De productie gebeurt uitsluitend in onze ateliers in Keerbergen, wat garant staat voor een uitstekende kwaliteit.