Terrastegels in het beton

De Wandeleer: betonnen terrastegels

Bent u op zoek naar betonnen terrastegels? Dan bent u bij De Wandeleer aan het juiste adres! Sinds meer dan 30 jaar produceert De Wandeleer bvba strakke en gladde betontegels. Onze stevige betondallen worden zowel binnen als buiten toegepast voor: luchthavens, parkeergarages, wandelwegen, terrassen, magazijnen, ateliers en winkels.

Wacht niet langer en vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons met al uw vragen.

Over de betontegels

De betonnen terrastegels zijn samengesteld uit een mengsel van zand, grind en cement. Ze hebben een mooi en glad uitzicht, ook aan de zijkanten. De tegels worden in volle mortel of op mortelzakjes geplaatst. Meer informatie over de tegels:

  • Afmetingen van de tegels: 50x50x5 cm.
  • Kleuren: lichtgrijs en donkergrijs.

Over De Wandeleer

Familiebedrijf De Wandeleer werd 45 jaar geleden opgericht en is sindsdien een gewaardeerd natuursteenspecialist in Vlaanderen. Bij ons kunt u uw betondallen aanschaffen. Wij werken graag voor tuinaannemers, bouwaannemers, zwembad aannemers en handelaars in natuursteen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Naast de verkoop van onze producten en de aanleg door ervaren vakmensen helpen wij u graag met uw projecten. Heeft u een ontwerp voor een tafel, keukentablet, brievenbus of carport die u graag wilt realiseren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en contacteer ons voor meer informatie.

Geïnteresseerd in onze betondallen?

De Wandeleer is dé specialist in betondallen en maakt uw vloer mooi en onverwoestbaar. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!