Terrastegels Aarschot

Terrastegels Aarschot: Tegels met stijl!

Kwaliteit

Terrastegels Aarschot De Wandeleer bvba biedt u een enorme keuze terrastegels aan zeer scherpe prijzen! We zijn reeds 45 jaar actief als fabrikant en groothandel van natuursteen- en betonproducten.Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons dan ook zeer hoog in het vaandel. De Wandeleer is  zijn gekend om zijn deskundig advies en uitstekende service…

terrastegels aarschot 7   terrastegels aarschot

terrastegels aarschot

Ons Assortiment

  • Natuursteen terrastegels : Graniet en Blauwe Steen
  • Keramische tegels
  • Kassei en Platines
  • Klinkers : Graniet, Blauwe Steen en Betonklinkers
  • Betontegels 50×50

terrastegels aarschot 8   terrastegels aarschot 1

klik op de foto

Alles uit één hand

Terrastegels alleen volstaan natuurlijk niet om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Daarom bieden wij u nog een hele waaier aan accessoires.

Tuinschermen

Zo zijn er in de eerste plaats onze klassevolle tuinschermen in grijze of  zwarte granietHiermee schermt u uw tuin op een natuurlijke manier af. Of onze schanskorven en grindkorven, waarmee u een extra dimensie creeert in uw eigen tuin.

Beelden

Zo zijn er onze prachtige granieten beelden en Japanse lantaarns.

Trappen

Ook trappen en traptreden leveren wij geheel volgens uw wensen in zwarte of grijze graniet, zowel voor binnen als buiten.

Neem gerust een kijkje op onze website of kom eens langs voor een bezoekje in ons pas vernieuwd toonpark. Ons toonpark is steeds vrij toegankelijk

Tuinschermen in graniet

Belgisch fabrikaat

Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een unieke reeks tuinschermen in zwarte en grijze graniet. Onze tuinomheiningen worden gefabriceerd in eigen atelier, ecologisch en duurzaam.

tuinafsluitingen

Contacteer nu het De Wandeleer Team voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte!

Zeer scherpe prijzen

Intussen werden meerdere varianten met veel succes op de markt gebracht. Wat de prijs per lopende meter betreft, situeren onze tuinschermen zich tussen de houten en de kunststof tuinpanelen.

Kwaliteit

Een tuinscherm in graniet is stevig en duurzaam. Het vertoont geen slijtage en verkleurt niet onder invloed van de zon. Een granieten tuinscherm is 100 % ecologisch verantwoord. En het straalt pure klasse uit …

Realiaties

Onze talrijke realisaties vindt u verspreid over de ganse regio Vlaanderen.

 

terrastegels aarschot