Terras Natuursteen : Beste Investering !

Terras natuursteen

U overweegt een  nieuw terras aan te leggen en onderzoekt de verschillende mogelijkheden. De Wandeleer bvba kan u hierbij deskundig adviseren!               Reeds 45 jaar lang zijn wij gekend als fabrikant en groothandel van natuursteen-en betonproducten voor huis en tuin. Voor uw terras natuursteen bieden wij u een betaalbaar gamma terrastegels in grijze en zwarte graniet of in blauwe steen. Wij hebben steeds natuursteen terrastegels in verschillende formaten en afwerkingen op voorraad.

terras natuursteen 1

klik op de foto!

U wil natuurlijk vergelijken…daarom biedt De Wandeleer u eveneens een mooi gamma keramische tegels voor buiten, maar ook kassei, platines en betonklinkers kan u komen bekijken in ons tuinpark te Keerbergen, vlakbij Putte regio Mechelen.

Heeft u specifieke vragen of wenst u een prijsofferte te ontvangen, contacteer ons dan op 015/23.34.34 of stuur ons een mailtje: info@dewandeleer.com

terras natuursteen 2

klik op de foto!

All-in-one shopping

Terrastegels alleen volstaan natuurlijk niet om optimaal van uw tuin te kunnen genieten … daarom bieden wij u nog een hele waaier aan mogelijkheden om uw terras tot in de fijnste details af te werken. Zo zijn er in de eerste plaats onze klassevolle tuinschermen in grijze of  zwarte graniet, waarmee u uw tuin op een natuurlijke manier kunt afschermen. Of onze schanskorven en grindkorven, waarmee u een extra dimensie creeert in uw eigen tuin … Zo zijn er onze prachtige granieten beelden en Japanse lantaarns.                                                                                                         Ook trappen en traptreden leveren wij geheel volgens uw wensen in zwarte of grijze graniet, zowel voor binnen als buiten. Neem gerust een kijkje op onze website of kom eens langs voor een bezoekje in ons pas vernieuwd toonpark. Ons toonpark is steeds vrij toegankelijk

Tuinschermen in graniet

Tuinschermen van De Wandeleer in graniet: Belgisch fabrikaat, ecologisch en duurzaam. Zeer scherpe prijzen! De Wandeleer bvba – natuursteen voor huis en tuin – is sinds 45 jaar groothandel / fabrikant van natuursteen producten voor huis en tuin. Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een unieke reeks tuinschermen in zwarte en grijze graniet. Intussen werden meerdere varianten met veel succes op de markt gebracht. Onze talrijke realisaties vindt u verspreid over de ganse regio Vlaanderen.  Wat de prijs per lopende meter betreft, situeren onze tuinschermen zich tussen de houten en de kunststof tuinpanelen. Echter, een tuinscherm in graniet verkleurt niet onder invloed van de zon en is 100 % ecologisch verantwoord. En het straalt pure klasse uit … Contacteer nu het De Wandeleer Team voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte!

terras natuursteen