Tegels West Vlaanderen maakt het verschil!

Tegels West Vlaanderen

bij tegels West Vlaanderen De Wandeleer vindt u een groot assortiment tegels voor buiten! Zowel tegels in natuursteen als keramische tegels. Ook een ruime keuze betonklinkers en betondallen. De Wandeleer is sinds 45 jaar fabrikant en groothandel van natuursteen- en betonproducten. Deskundigheid is onze troef! Contacteer ons nu voor informatie of een vrijblijvende prijsofferte! Wij staan u met plezier te woord. Bezoek ons toonpark!

tegels west vlaanderen
klik op de foto

Uw eigen ontwerp in natuursteen

Heeft u een eigen ontwerp voor een tafel, tuinschermen of een carport? Bel ons . even op 015/23.34.34 of stuur  een e-mail naar info@dewandeleer.com, dan bekijken we samen met u de verschillende mogelijkheden. Tevens  bieden we u de mogelijkheid om de plaatsing van de materialen door onze vakmensen te laten doen. U kan ook bij ons terecht voor binnen- en  buitentrappen, keukentabletten, badkamermeubels, keukentafels en aanrechten.  Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Bestel uw tegels bij De Wandeleer!

Waarom uw natuursteenproducten bij De Wandeleer  bestellen? Wij beschikken steeds over een grote voorraad, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw materiaal. Bovendien werken we met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor al onze milieuvriendelijke en innovatieve producten. Wij werken  graag voor  tuinaannemers, bouwaannemers, vijveraannemers en handelaars in natuursteen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Meer informatie

In onze toontuin kunt u al onze materialen in het echt bekijken. Deze is ook buiten de openingsuren te bezoeken. Wilt u graag met ons in contact komen? Dat kan via het contactformulier. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van de nodige informatie . Of u nu droomt van een  nieuw terras met natuursteen tegels  of een mooie trap in graniet, De Wandeleer  West Vlaanderen realiseert het voor u!