Tegels Limburg maakt verschil!

Tegels Limburg

Het mooiste assortiment terrastegels vindt je bij De Wandeleer tegels limburg. Je kan kiezen tussen natuursteen,  betonklinkers en keramische tegels voor je nieuwe oprit of terras. De Wandeleer is sinds 45 jaar fabrikant en groothandel van natuursteen producten voor huis en tuin. Je krijgt bij ons een deskundig advies op jouw maat. Contacteer ons nu voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte! Bezoek ons toonpark!

tegels limburg
klik op de foto

Topproducten van De Wandeleer

  • Terrastegels in natuursteen : graniet en blauwe steen
  • Keramische terrastegels
  • Zwembadboorden in zwarte en grijze graniet
  • Betonklinkers
  • Tuinschermen in graniet
  • Trappen in graniet en blauwe steen
  • Dorpels en plinten

Tuinschermen in graniet

Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een uniek concept voor tuinschermen in grijze en zwarte graniet. Sindsdien brachten we verschillende varianten op de markt. U vindt onze talrijke realisaties verspreid over gans Vlaanderen. Onze graniet tuinomheiningen zijn beschikbaar in hoogtes van 30 tot 180 cm. Maatwerk is mogelijk. De bevestigingspalen zijn beschikbaar in graniet, gepoederlakt metaal of aluminium.

Granieten platen : u kan kiezen tussen zwarte en grijze granieten platen, gebrand en geborsteld.

Onze platen hebben standaard lengtes van 220 cm. Via maatwerk is het mogelijk om de gewenste lengte te bekomen.De platen zijn beschikbaar in hoogtes van 15, 30,45 , 60 en 90 cm en worden langs boven tussen de palen geschoven. Vanaf 90 cm bekomt u de gewenste schermhoogte door meerdere platen met elkaar te combineren. De maximale hoogte van uw tuinscherm bedraagt 180 cm

Enkelzijdig afgewerkt : als slechts 1 kant van het tuinscherm zichtbaar is, wordt alleen de zichtbare zijde bewerkt (gebrand & geborsteld)

Dubbelzijdig afgewerkt : is het tuinscherm langs beide kanten zichtbaar, dan worden beide zijden bewerkt     (gebrand & geborsteld)

Bevestigingspalen : u kan kiezen tussen gepoederlakte metalen en granieten palen

Metalen palen kunnen voor schermhoogtes tot 180 cm worden gebruikt. De platen worden bevestigd met behulp van  U-profielen.

Voor granieten palen bedraagt de maximale schermhoogte 90 cm. Ze zijn beschikbaar in zwarte en grijze graniet en zijn voorzien van gleuven om de platen te bevestigen.
Wat zijn de voordelen van een granieten tuinscherm van De Wandeleer ?

Onze onverslijtbare  tuinschermen in grijze of zwarte graniet zijn uniek en stijlvol.

In tegenstelling tot houten tuinschermen zijn ze zeer stevig en verkleuren ze niet onder invloed van de weersomstandigheden

Hoe bereken ik  een tuinscherm van De Wandeleer  ?

Wij hebben hiervoor een berekeningsprogramma ontwikkeld en doen dit graag voor u.

Wat wij nodig hebben zijn deze gegevens :

Lengte

Hoogte

Kleur

Enkelzijdig / dubbelzijdig bewerkt

Metalen / granieten palen

Tegels Limburg De Wandeleer contact opnemen