Tegels kopen bij De Wandeleer

Tegels kopen in vertrouwen …

Tegels kopen onder begeleiding van specialisten die een antwoord hebben op al uw vragen, daar zorgen wij voor!

tegels kopen 1

Bekijk onze tegels

Op zoek naar mooie tegels voor in uw huis of tuin? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment met natuursteenproducten van De Wandeleer. Wij zijn specialist op het gebied van natuursteen en plaatsen de mooiste tuin- en huiscreaties voor u. Zo kunt u bij ons terecht voor terrassen, opritten, buitentrappen en tuinschermen, maar ook voor binnentrappen, keukentabletten, douchebakken, deuromlijstingen en dorpels. Wilt u graag tegels kopen bij De Wandeleer? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Over de Wandeleer

Familiebedrijf De Wandeleer werd 45 jaar geleden opgericht en is sindsdien een gewaardeerd natuursteenspecialist in de gehele regio Vlaanderen. Bij ons kunt u online de mooiste tegels kopen. Wij werken graag voor particulieren, maar ook tuinaannemers, bouwaannemers, vijveraannemers en handelaars in natuursteen kunnen bij ons terecht.

Naast de verkoop en, indien gewenst, de aanleg door ervaren vakmensen van onze producten houden wij ons ook graag bezig met uw eigen ontwerpen. Heeft u een ontwerp voor een tafel, keukentablet, brievenbus of carport die u graag wilt realiseren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en contacteer ons voor meer informatie.

Onze milieuvriendelijke tegels

De grote voorraad van De Wandeleer zorgt ervoor dat u nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling en kunt u altijd tegels kopen. Onze producten zijn allemaal milieuvriendelijk en innovatief, waarbij we focussen op graniet en blauwe steen. U kunt niet alleen als particulier bij ons terecht, wij bewijzen onze diensten ook graag aan onder andere tuinaannemers, bouwaannemers, vijveraannemers en handelaars in natuursteen. Bovendien is onze prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.

Contact

Wilt u onze producten van natuursteen ‘live’ zien? Breng dan gerust een bezoekje aan onze toontuin in Gent! Heeft u specifieke vragen of behoefte aan meer informatie? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen. De Wandeleer komt graag met u in contact!