Tegels graniet

Tegels graniet

Reeds 45 jaar lang is De Wandeleer dé gespecialiseerde groothandel voor terrastegels in Vlaanderen. Tegels in zwarte en grijze graniet vinden  steeds gemakkellijker hun weg naar prachtige terassen en stijlvolle woningen. Graniet tegels hebben talrijke voordelen, waaronder hun uitstraling van tijdloze klasse, hun extreme duurzaamheid en hun eenvoudig onderhoud. Naast deze superieure tegels in graniet, heeft De Wandeleer eveneens een uitgebreid assortiment aan tegels in blauwe steen, platines, kassei, keramische tegels en luxe klinkers,

tegels graniet

Tegels graniet 90×45

Of u nu tuinaannemer, bouwaannemer, vijveraannemer, handelaar in natuursteen of particulier bent, De Wandeleer realiseert al uw natuursteenwensen voor u. Al 45 jaar lang is De Wandeleer een gewaardeerd natuursteenspecialist in de gehele regio Vlaanderen. Naast de verkoop en indien gewenst de aanleg door ervaren vakmensen van onze producten houden wij ons ook graag bezig met uw eigen ontwerpen. Heeft u een ontwerp voor een tafel, keukentablet, brievenbus of carport die u graag wilt realiseren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en contacteer ons voor meer informatie.

Onze natuursteensoorten

De Wandeleer richt zich vooral op tegels graniet en blauwe steen. Deze steensoorten brengen verschillende voordelen met zich mee:

  • Ze hebben een warme, rustieke uitstraling
  • Ze zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen
  • Ze vragen weinig onderhoud
  • Ze zijn milieuvriendelijk
  • Ze zijn tijdloos

blauwe steen terras

Tegels blauwe steen

Afbakening tuin

Voor de afbakening van uw terras produceren wij in onze ateliers te Keerbergen UNIEKE tuinschermen in graniet van 30 tot 180 cm hoogte. We zijn tevens producent van schanskorven en grindkorven. We hebben standaard afmetingen op voorraad, maar kunnen ook maatwerk leveren. De korven worden steeds gebouwd in een roestvrije staal/aluminium legering en gevuld met rotsen of grind naar keuze.

 

Contact

Wilt u onze producten van natuursteen ‘live’ zien? Breng dan gerust een bezoekje aan onze toontuin vlakbij Antwerpen! Heeft u specifieke vragen of behoefte aan meer informatie? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen. De Wandeleer komt graag met u in contact!