Tegels Gent

Tegels Gent: een  groot aanbod tegels in natuursteen vindt u bij De Wandeleer. Scherpe prijzen! U vindt bij ons eveneens  mooie keramische tegels voor uw terras.  wij zijn fabrikant / groothandel van natuursteenproducten voor huis en tuin sinds 45 jaar. Deskundigheid is onze troef. Voor wie betonproducten verkiest hebben we een grote keuze aan betonklinkers: van de eenvoudige straatklinker tot de geimpregneerde klinker die weinig onderhoud vraagt. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte!

c4tegels-graniet-grijs-gebr-en-geb

Onze service

Al 45 jaar is De Wandeleer specialist op het gebied van beton en natuursteen. Wij realiseren de mooiste tuincreaties voor onze klanten en daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw badkamermeubels, keukentafel of aanrecht. Binnentrappen, buitentrappen en keukentabletten maken wij namelijk graag voor u op maat. Heeft u eigen ontwerpen voor tafels, tuinschermen, deuromlijstingen of carports? Ook dan kunt u een beroep op ons doen. Vraag direct een vrijblijvende prijsofferte aan. Bij De Wandeleer kunt u rekenen op een betrouwbare en professionele service. Zo kunt u ervoor kiezen om de plaatsing van de materialen door onze vakmensen te laten doen. Van terrassen in natuursteen tot opritten en verhardingen in beton; onze ervaren plaatsingsdienst realiseert het voor u!

Milieuvriendelijke & innovatieve tegels

De grote voorraad van De Wandeleer zorgt ervoor dat u nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling. Onze producten zijn allemaal milieuvriendelijk en innovatief, waarbij we focussen op graniet en blauwe steen. U kunt niet alleen als particulier bij ons terecht, wij bewijzen onze diensten ook graag aan onder andere tuinaannemers, bouwaannemers, vijveraannemers en handelaars in natuursteen. Bovendien is onze prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Bent u benieuwd wat De Wandeleer voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Meer informatie

Heeft u na het bekijken van onze materialen op de website behoefte om deze ‘live’ te bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze toontuin, welke u ook buiten de openingstijden om kunt bezoeken. Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Voor de mooiste tegels van natuursteen of beton moet u bij De Wandeleer in de omgeving van Gent zijn!