Raamdorpels natuursteen

Raamdorpels natuursteen

Raamdorpels natuursteen : Bent u op zoek naar mooie en stevige raamdorpels? Dan bent u bij De Wandeleer, aan het juiste adres. Wij stockeren raamdorpels in zeer veel standaard afmetingen en leveren eveneens maatwerk.

raamdorpels natuursteen 1

De Wandeleer is specialist op het gebied van deze steensoort en realiseert een uitgebreid pakket aan natuursteenproducten voor uw huis of tuin. Zo kunt u bij ons terecht voor terrassen, opritten, buitentrappen en tuinschermen. Maar ook voor binnentrappen, keukentabletten, douchebakken, deuromlijstingen en dorpels bent u bij ons aan het juiste adres!

De voordelen van granieten vensterdorpels

Graniet is een mooi en hard gesteente, opgebouwd uit kristallen van verschillende soorten mineralen. Het is ontstaan op grote diepte onder de aardkorst bij het stollen van magma, dat is vrijgekomen bij vulkaanuitbarstingen.

raamdorpels 2

Toepassing van vensterdorpels en garagedorpels in graniet biedt tal van voordelen. Graniet is een zeer hard gesteente en weinig poreus waardoor uw dorpels zeer goede eigenschappen vertonen. Vensterdorpels in graniet zijn:

  • Zeer slijtvast en krasbestendig;
  • Bijzonder kleurvast;
  • Gemakkelijk te onderhouden;
  • Maatwerk is mogelijk;
  • Granieten raamdorpels van De Wandeleer zijn goedkoper dan dorpels in blauwe steen.

De Wandeleer

Familiebedrijf De Wandeleer werd 45 jaar geleden opgericht en is sindsdien een gewaardeerd natuursteenspecialist in de gehele regio Vlaanderen. Bij ons kunt uw vensterdorpels aanschaffen. Wij werken graag voor bouwaannemers, zwembad aannemers, tuinaannemers en handelaars in natuursteen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Naast de verkoop van onze producten en de aanleg door ervaren vakmensen helpen wij u graag met uw projecten. Heeft u een ontwerp voor een tafel, keukentablet, brievenbus of carport die u graag wilt realiseren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en contacteer ons voor meer informatie.

Geïnteresseerd? Neem hier contact op!

 

Bent u enthousiast over ons assortiment? Bestel dan vandaag nog uw vensterdorpels. Voor vragen kunt u ons contacteren via het contactformulier. Wij helpen u dan graag verder. De Wandeleer is dé specialist in natuursteen en maakt uw droomtuin of droomhuis tot werkelijkheid!