Online Tegels om van te dromen!

Online Tegels @ De Wandeleer

Online Tegels De Wandeleer bvba  is fabrikant en groothandel van natuursteen producten voor huis en tuin. Op onze nieuwe website vindt u prachtige natuursteen tegels in graniet en blauwe steen, kassei en platines , maar ook keramische tegels en betonklinkers

online tegels-2

online tegels-3

Klik op de foto!

De Wandeleer bvba contacteren

Al onze tegels online zijn live te bekijken in ons toonpark!

Waarom  online tegels bestellen?

De service van De Wandeleer kenmerkt zich door een aantal eigenschappen:

  • Uitgebreid assortiment
  • Grote voorraad
  • Milieuvriendelijke en innovatieve producten
  • Uitvoering van uw eigen ontwerpen
  • Geschikt voor particulieren
  • Geschikt voor aannemers en handelaars in natuursteen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zwembadboorden in graniet

Zwembadboorden of zwembadranden hebben wij steeds op voorraad, ook binnenhoeken en buitenhoeken. De meeste zwembadboorden zijn in grijze of zwarte graniet, maar wij leveren ook zwembadboorden in blauwe steen.

Trappen in graniet of blauwe steen

De Wandeleer levert standaard traptreden in grijze en zwarte graniet of in blauwe steen, maar bouwt ook trappen op maat. Zowel binnentrappen als buitentrappen, trappen voor appartementsgebouwen enz. 45 jaar ervaring!

Wat is graniet ?

Graniet is een hard gesteente, dat is opgebouwd uit kristallen van meerdere mineraalsoorten. Het ontstond op zeer grote diepte onder de aardkorst tijdens de stolling van magma dat vrijkwam bij vulkaanuitbarstingen. Vooraleer  granietproducten klaar zijn voor gebruik , ondergaan ze verschillende bewerkingen . Voorbeelden hiervan zijn branden ( vlammen) , borstelen , verzoeten , polijsten of hameren. Elk van deze bewerkingen bezorgt de producten een aparte uitstraling.

Wilt u meer weten over onze diensten en tarieven?

Contacteer ons dan of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Over De Wandeleer

De Wandeleer is al 45 jaar specialist op het gebied van beton en natuursteen en een gewaardeerd familiebedrijf in de gehele regio Vlaanderen. De mooiste tuincreaties worden door ons gerealiseerd, evenals badkamermeubels, keukentafels, aanrechten, dorpels en meer. Heeft u eigen ontwerpen voor tafels, tuinschermen, deuromlijstingen of carports? Ook dan kunt u een beroep op ons doen. Vraag direct een vrijblijvende prijsofferte aan. Bij De Wandeleer kunt u rekenen op een betrouwbare en professionele service. Zo kunt u ervoor kiezen om de plaatsing van de materialen door onze vakmensen te laten doen. Van opritten en verhardingen in beton tot terrassen in natuursteen; onze ervaren plaatsingsdienst realiseert het voor u!

Contact

Heeft u ons uitgebreide assortiment al bekeken en wilt u onze materialen ook graag ‘live’ zien? Dat kan dankzij onze toontuin! Breng gerust een bezoekje aan deze tuin, die ook buiten de openingstijden om te bezoeken is. Heeft u uw keuze al gemaakt en wilt u uw favoriete tegels online bestellen? Aarzel dan niet en plaats direct uw bestelling. Voor vragen of meer informatie
verwijzen wij u naar het contactformulier.