Natuursteen West Vlaanderen!

Natuursteen West Vlaanderen

Natuursteen West Vlaanderen – De Wandeleer – levert prachtige natuursteen voor je terras of oprit, en ook maatwerk voor je keuken, badkamer of ruwbouw. Surf eens door onze gloednieuwe website of kom eens kijken in ons toonpark dat altijd open is. Heb je vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren, Wij bezorgen je deskundig advies!natuursteen west vlaanderen 2

natuursteen west vlaanderen 1

klik op de foto’s

Klik HIER om ons assortiment natuursteenproducten te bekijken !

Bij De Wandeleer bent u aan het juiste adres voor natuursteen in West Vlaanderen. Wij stockeren een uitgebreid pakket aan natuursteenproducten voor u. Van terrastegels en zwembadboorden tot binnen- en buitentrappen, deuromlijstingen, keukentabletten en dorpels. Voor alle natuursteenproducten voor in uw tuin of huis kunt u bij ons online terecht. Wij zijn namelijk dé specialist in natuursteen in West Vlaanderen en voorzien u graag van advies. Dus aarzel niet om ons te contacteren!

Wat doet De Wandeleer?

Familiebedrijf De Wandeleer werd 45 jaar geleden opgericht en is sindsdien dé specialist in natuursteen in West Vlaanderen. Wij werken graag voor  tuinaannemers, bouwaannemers, zwembadaannemers en handelaars in natuursteen.

Naast de verkoop en, indien gewenst, de aanleg door ervaren vakmensen van onze producten houden wij ons ook graag bezig met uw eigen ontwerpen. Heeft u een ontwerp voor een tafel, keukentablet, brievenbus of carport die u graag wilt realiseren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en contacteer ons voor meer informatie.

Ons assortiment aan natuursteen

Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit de volgende natuursteenproducten:

  • Gebrande en geborstelde graniettegels;
  • Verzoete graniettegels;
  • Gepolierde graniettegels;
  • Gehamerde graniettegels;
  • Allerhande tuinelementen in graniet en blauwe hardsteen;
  • Kassei en platinnen.

Wilt u onze producten graag in het echt bekijken? Wij heten u van harte welkom in onze toontuin! Deze is ook buiten de openingstijden om te bezoeken.

Contact

De Wandeleer is dé specialist in natuursteen in West Vlaanderen en maakt uw droomhuis en droomtuin tot werkelijkheid. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!