Natuursteen tuintegels op hun best!

Natuursteen tuintegels

U bent op zoek naar de mooiste natuursteen tuintegels. De Wandeleer heeft een prachtig gamma tuintegels in natuursteen in vele formaten en afwerkingen. Wij hanteren een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Kom bij ons rustig vergelijken: naast tuintegels in graniet en blauwe steen beschikken wij immers ook over een uitgebreid gamma uitzonderlijke betonklinkers keramische tuintegels, kasseien en platines.

natuursteen tuintegels 1

natuursteen tuintegels 2

klik op een foto

Tuinschermen in graniet

Naast natuursteen tuintegels maakt De Wandeleer ook unieke tuinschermen in graniet : enkele jaren geleden hebben we een nieuw concept voor tuinschermen in graniet ontwikkeld en met succes op de markt gebracht. Vandaag vindt u onze stijlvolle en duurzame tuinschermen verspreid over de regio Vlaanderen. Ze zijn beschikbaar in grijze en zwarte graniet.

tuinschermen in graniet

Voor deze nieuwe reeks tuinschermen ontwikkelden we ook een grindscherm, dat perfect aansluit bij de granietplaten. Een grindscherm is een roestvrije stalen kooi die gevuld wordt met grind naar keuze.  Meerdere grindsoorten in één scherm maken van uw tuinmuur een echte blikvanger!

grindkorven 1

Onze schans-en grindkorven passen perfect bij uw natuursteen tuintegels!

Belgisch fabrikaat

Opdat uw granietschermen zouden voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen, worden ze in Belgie ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen ateliers vlakbij Mechelen! De hoogte van uw granietscherm kan u zelf bepalen tussen 30 180 cm in stappen van 15 cm. Voor de bevestigingspalen kan u kiezen tussen palen in graniet, gepoederlakt metaal of alu en glad beton.

 

Brievenbussen

Het brievenbus Gamma van De Wandeleer is zeer uitzonderlijk te noemen!                                                                             Wij bieden u brievenbussen van een uitzonderlijke kwaliteit in Graniet en Blauwe Steen. U kan kiezen tussen een groot aantal modellen en formaten. We hebben zowel klassieke als  hedendaagse brievenbussen op voorraad. Alle nieuwe brievenbussen van De Wandeleer zijn nu ook beschikbaar als  pakket brievenbus! Geschikt voor pakjes 4, 5, 6 en 7 van BPOST en pakjes 1, 2,3 en 4 van POSTNL. Een brievenbus in graniet bij uw natuursteen tuintegels …

Onze klanten

onze klanten zijn voornamelijk aannemers in de tuin-, bouw- enzwembadsector, maar wij ontvangen ook particulieren met open armen.

De Wandeleer contacteren. Steeds deskundig advies!