De beste Natuursteen Tegels @

Natuursteen Tegels met klasse!

De beste Natuursteen tegels koopt u bij  De Wandeleer bvba!

 

De Wandeleer bvba is sinds meer dan 45 jaar  fabrikant en groothandel van natuursteen producten voor huis en tuin en heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in natuursteen tegels in graniet en blauwe steen. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, gaande van klinker formaat 15×15 cm tot megategel formaat 100 x 100 cm.

natuursteen tegels

natuursteen tegels

Klik op de foto!

Deze natuursteen tegels hebben verschillende bewerkingen onderdaan en hebben hierdoor een uniek uitzicht en een aparte kleur gekregen. In ons toonpark te Keerbergen bij Mechelen kunt u de verschillende uitvoeringen live komen bekijken!

Wij beschikken eveneens over een uitgebreide reeks toebehoren als natuursteen boordstenen. palissaden, traptreden muurtjes, tuinschermen en brievenbussen.

Naast natuursteen tegels vindt u bij ons eveneens een uitgebreid gamma platines , betonklinkers en keramische tuintegels in vele uitvoeringen

De Wandeleer contacteren

 

Tuinomheiningen in graniet

Enkele jaren geleden ontwikkelden  wij een uniek concept voor tuinschermen en muren in zwarte of grijze graniet. Intussen vindt u hiervan realisaties over de ganse regio Vlaanderen.

Daarnaast ontwikkelden we ook grindschermen die bij het langere tuinscherm voor  een verrassende afwisseling zorgt. Onze vakmannen ook schanskorven en grindkorven in ons eigen atelier. De schans-en grindkorven worden gemaakt uit een roestvrije staal-aluminium legering. De grindkorven worden voorzien van een fijnmazig net uit hetzelfde materiaal.  Nadien worden de korven gevuld met rotsen of grind naar keuze.

De Wandeleer bvba maakt uw schanskorf op maat!

Granieten Zwembadboorden

Zwembadboorden (zwembadranden) liggen altijd  op voorraad, ook de binnenhoeken en de buitenhoeken. De meeste zwembadboorden zijn in  grijze of zwarte graniet

Wij hebben ook zwembadboorden in blauwe steen.

Trappen in  blauwe steen of graniet

De Wandeleer levert traptreden in graniet of in blauwe steen, enbouwt ook trappen op maat. Zowel binnentrappen als buitentrappen, trappen voor appartementsgebouwen enz. 45 jaar ervaring!

Wat is graniet ?

Graniet is een hard gesteente, dat is opgebouwd uit kristallen van meerdere mineraalsoorten. Het ontstond op zeer grote diepte onder de aardkorst tijdens de stolling van magma dat vrijkwam bij vulkaanuitbarstingen. Vooraleer  granietproducten klaar zijn voor gebruik , ondergaan ze verschillende bewerkingen . Voorbeelden hiervan zijn branden ( vlammen) , borstelen , verzoeten , polijsten of hameren. Elk van deze bewerkingen bezorgt de producten een aparte uitstraling.