Natuursteen Sint-Martens-Latem

Natuursteen De Wandeleer bvba

De Wandeleer heeft een uitgebreid pakket aan kwalitatieve producten in natuursteen voor u. Van prachtige terrastegels tot trappen voor binnen en buiten in graniet of blauwe steen, unieke tuinschermen in zwarte of grijze graniet tot badkamerplaten en keukentabletten ; voor al deze  natuursteenproducten voor uw huis of tuin kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk dé specialist in Natuursteen Sint-Martens-Latem en omstreken en voorzien u graag van gespecialiseerd advies over de mogelijkheden van deze steensoort. Aarzel niet om ons te contacteren!

natuursteen-sint-martens-latem-1                 natuursteen-sint-martens-latem

klik op een foto

Uw eigen ontwerp in natuursteen

Of u nu tuinaannemer, bouwaannemer, vijveraannemer, handelaar in natuursteen of particulier bent, De Wandeleer realiseert al uw natuursteenwensen voor u. Al 45 jaar lang is De Wandeleer een gewaardeerd natuursteenspecialist in de gehele regio Vlaanderen. Naast de verkoop en indien gewenst de aanleg door ervaren vakmensen  houden wij ons ook graag bezig met uw eigen ontwerpen. Heeft u een ontwerp voor een tafel, keukentablet, brievenbus of carport die u graag wilt realiseren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en contacteer ons voor meer informatie.

Onze natuursteensoorten

De Wandeleer richt zich vooral op graniet en blauwe steen. Deze steensoorten brengen verschillende voordelen met zich mee:

  • Ze hebben een warme, rustieke uitstraling
  • Ze zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen
  • Ze vragen weinig onderhoud
  • Ze zijn milieuvriendelijk
  • Ze zijn tijdloos

Tevens beschikken wij over een uitgebreide keuze aan Keramische terrastegels !

Contact

Wilt u onze natuursteen producten  ‘live’ zien? Breng dan gerust een bezoekje aan onze vrij toegankelijke toontuin vlakbij Sint-Martens-Latem! Heeft u specifieke vragen of wenst u meer informatie vul dan even het contactformulier in. De Wandeleer contacteert u zo snel mogelijk!