Natuursteen Schilde maakt uw dromen waar

Natuursteen Schilde

Natuursteen Schilde heeft een uniek aanbod natuursteen  producten voor  huis en tuin! Neem  een kijkje in het uitgebreide assortiment natuursteenproducten van De Wandeleer. Wij zijn sinds 45 jaar  gespecialiseerd groothandel in natuursteen. U kunt bij ons terecht voor prachtige terrastegels, unieke tuinschermen in graniet, trappen voor binnen en buiten, keukentabletten en badkamerplaten.

natuursteen schilde 2

natuursteen schilde 1

klik op een foto

Tevens beschikken wij over een ruim aanbod kassei, platinnen, keramische tegels en luxe klinkers. Wij zijn  fabrikant van schanskoven en grindkorven. Voor Natuursteen Schilde, bent u bij De Wandeleer aan het juiste adres!

Specialist in natuursteen

De Wandeleer is al 45 jaar specialist in natuursteen. Het gewaardeerde familiebedrijf in  Vlaanderen realiseert niet alleen voor particulieren diverse natuursteenproducten;  ook tuinaannemers, bouwaannemers, vijveraannemers en handelaars in natuursteen kunnen bij ons terecht. .  Heeft u een eigen ontwerp voor een tafel, keukentablet, brievenbus of carport, dan maken wij graag een passende aanbieding op maat. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons voor meer informatie!

Waarom natuursteen?

De Wandeleer richt zich vooral op graniet en blauwe steen. De voordelen van deze steensoorten zijn:

  • Warme, rustieke uitstraling
  • Beschikbaar inm vele uitvoeringen
  • Weinig onderhoud
  • Milieuvriendelijk
  • Tijdloos

Graniet is zeer kleurvast, straalt klasse uit en is zeer robuust. Bent u benieuwd naar onze materialen? Wij heten u van harte welkom in onze vrij toegankelijke  toontuin in Keerbergen.

Contact

De Wandeleer is dé specialist in Natuursteen Schilde en omstreken en maakt uw droomtuin of droomhuis tot werkelijkheid. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!