Natuursteen plint

Natuursteen plint

Natuursteen plint : De Wandeleer biedt u sinds 45 jaar een ruime keuze aan hedendaagse natuursteen producten voor uw woning : natuursteen plinten met bijpassende dorpels, dekstenen en trappen, op maat gemaakt in schitterende graniet.

natuursteen-plint-7         natuursteen-plint-5

klik op een foto

Bekijk on assortiment natuursteen voor de woningbouw,

Breng een bezoek aan ons vrij toegankelijk toonpark in Keerbergen in de buurt van Mechelen. In ons natuursteen gamma vindt u onder andere nog:

  • Trappen en traptreden
  • Dorpels
  • Dekstenen
  • Keukentabletten
  • Badkamerplaten
  • Venstertabletten

natuursteen plint

Offerte aanvragen

Natuursteen voor uw tuin

Naast producten voor de woningbouw hebben wij eveneens een ruime keuze aan natuursteen producten voor uw tuin : prachtige terrastegels, tuinschermen, zwembadboorden en palissaden.

Ook platinnen, kassei  luxe klinkers zijn ruim aanwezig in ons toonpark!

Voor het afbakenen van uw tuin hebben wij schanskorven, grindkorven en tuinschermen in zwarte of grijze graniet.

Een uitzonderlijk Brievenbus Gamma!

Het brievenbus Gamma van De Wandeleer is zeer uitzonderlijk te noemen!       Wij bieden u brievenbussen van een uitzonderlijke kwaliteit in Graniet en Blauwe Steen.

Brievenbus Gamma

U kan kiezen tussen een groot aantal modellen en formaten. We hebben zowel klassieke als  hedendaagse brievenbussen op voorraad. Alle nieuwe brievenbussen van De Wandeleer zijn nu ook beschikbaar als  pakket brievenbus! Geschikt voor pakjes 4, 5, 6 en 7 van BPOST en pakjes 1, 2,3 en 4 van POSTNL.

 Contact

Wilt u onze producten van natuursteen ‘live’ zien? Breng dan gerust een bezoekje aan onze toontuin! Heeft u specifieke vragen of behoefte aan meer informatie? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen. De Wandeleer komt graag met u in contact!