Natuursteen online kiezen en bestellen

Natuursteen online

Natuursteen online bestellen doet u snel en professioneel bij De Wandeleer: surf op uw gemak eens door onze website of kom eens kijken in ons toonpark. Heeft u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren!

natuursteen online

Klik hier voor ons volledige assortiment natuursteenproducten !

Bij De Wandeleer bent u aan het juiste adres voor natuursteen online. Wij stockeren een uitgebreid pakket aan natuursteenproducten voor u. Van terrastegels, zwembadboorden tot binnen- en buitentrappen , deuromlijstingen, keukentabletten en dorpels. Voor al deze 1ste keus natuursteenproducten voor uw huis of tuin kunt u bij ons online terecht. Wij zijn namelijk dé specialist in natuursteen online en voorzien u graag van advies. Dus aarzel niet om ons te contacteren!

Over de Wandeleer

Familiebedrijf De Wandeleer werd 45 jaar geleden opgericht en is sindsdien een gewaardeerd natuursteenspecialist in de gehele regio Vlaanderen. Bij ons kunt uw natuursteen online aanschaffen. Wij werken graag voor particulieren, maar ook tuinaannemers, bouwaannemers, vijveraannemers en handelaars in natuursteen kunnen bij ons terecht.

Naast de verkoop en, indien gewenst, de aanleg door ervaren vakmensen van onze producten houden wij ons ook graag bezig met uw eigen ontwerpen. Heeft u een ontwerp voor een tafel, keukentablet, brievenbus of carport die u graag wilt realiseren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en contacteer ons voor meer informatie.

Onze natuursteensoorten

De Wandeleer richt zich vooral op graniet en blauwe steen. Deze steensoorten brengen verschillende voordelen met zich mee:

  • Ze hebben een warme, rustieke uitstraling;
  • Ze vragen weinig onderhoud;
  • Ze zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen;
  • Ze zijn milieuvriendelijk;
  • En ze zijn tijdloos.

Tuinschermen in graniet

Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een uniekconcept voor tuinschermen in zwarte of grijze graniet. Intussen vindt u hiervan realisaties over de ganse regio Vlaanderen.

Natuursteen Antwerpen Jaccuzzi

Op vraag van onze klanten ontwikkelden we ook grindschermen die bij langere tuinschermen voor  een verrassende afwisseling zorgen. Sindsdien bouwen onze vakmannen ook schanskorven en grindkorven in eigen atelier. Onze schans-en grindkorven worden gemaakt uit een roestvrije staal-aluminium legering. De grindkorven worden voorzien van een fijnmazig net uit hetzelfde materiaal.  Nadien worden de korven gevuld met rotsen of grind naar keuze

Natuursteen Antwerpen grindscherm

Zwembadboorden in graniet

Zwembadboorden of zwembadranden hebben wij steeds op voorraad, ook binnenhoeken en buitenhoeken. De meeste zwembadboorden zijn in grijze of zwarte graniet, maar wij leveren ook zwembadboorden in blauwe steen.

Trappen in graniet of blauwe steen

De Wandeleer levert standaard traptreden in grijze en zwarte graniet of in blauwe steen, maar bouwt ook trappen op maat. Zowel binnentrappen als buitentrappen, trappen voor appartementsgebouwen enz. 45 jaar ervaring!

Geïnteresseerd in onze producten?

De Wandeleer is dé specialist in natuursteen online en maakt uw droomhuis en droomtuin tot werkelijkheid. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!