Natuursteen Heverlee maakt uw dromen waar!

Natuursteen Heverlee

De Wandeleer heeft een uitgebreid assortiment aan natuursteen producten voor u. Van prachtige terrastegels tot trappen voor binnen en buiten, unieke tuinschermen in graniet, keukentabletten en badkamerplaten : voor al deze natuursteenproducten voor uw huis of tuin kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk dé specialist in  Natuursteen Heverlee en omstreken en voorzien u graag van advies over de mogelijkheden van deze steensoort. Aarzel niet om ons te contacteren!

natuursteen heverlee

natuursteen heverlee

klik op een foto

Klik HIER om ons assortiment natuursteenproducten te bekijken

 

Uw eigen ontwerp in natuursteen

Of u nu tuinaannemer, bouwaannemer, vijveraannemer, handelaar in natuursteen of particulier bent, De Wandeleer realiseert al uw natuursteenwensen voor u. Al 45 jaar lang is De Wandeleer een gewaardeerd natuursteenspecialist in de gehele regio Vlaanderen. Naast de verkoop en indien gewenst de aanleg door ervaren vakmensen, houden wij ons ook graag bezig met uw eigen ontwerpen. Heeft u een ontwerp voor een tafel, keukentablet, brievenbus of carport die u graag wilt realiseren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en contacteer ons voor meer informatie.

Onze natuursteensoorten

De Wandeleer richt zich vooral op graniet en blauwe steen. Deze steensoorten brengen verschillende voordelen met zich mee:

  • Ze hebben een warme, rustieke uitstraling
  • Ze zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen
  • Ze vragen weinig onderhoud
  • Ze zijn milieuvriendelijk
  • Ze zijn tijdloos

Tevens beschikken wij over een zeer ruim aanbod keramische errastegels

Contact

Wilt u onze producten van natuursteen ‘live’ zien? Breng dan gerust een bezoekje aan onze toontuin vlakbij Antwerpen! Heeft u specifieke vragen of behoefte aan meer informatie? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen. De Wandeleer komt graag met u in contact!