Klinkers terras & oprit : deze worden niet groen!

Klinkers terras en oprit@De Wandeleer

u overweegt een nieuw klinkers terras of een nieuwe oprit aan te leggen en onderzoekt welke de verschillende mogelijkheden zijn. Bij De Wandeleer kunnen we u helpen met deskundig advies. Wij zijn sinds 45 jaar gekend als fabrikant en groothandel van beton-en natuursteen producten voor huis en tuin en bieden u een uitzonderlijk gamma klinkers met of zonder deklaag aan een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.Klinkers met een deklaag zijn gehydrofobeerd en geimpregeneerd, waardoor ze minder snel vuil opnemen en dus minder snel groen worden.

U kan bij ons komen vergelijken … naast betonklinkers hebben wij immers een mooi gamma terrastegels in natuursteen, keramische tegels voor buiten, platines en kassei te koop!

Heeft u specifieke vragen of ontvangt u graag een prijsofferte, contacteer ons dan op 015/23.34.34 of stuur ons een mailtje : info@dewandeleer.com

klinkers terras 4

klinkers terras 3

klik op een foto

Betondallen

De Wandeleer maakt sinds meer dan 45 jaar mooie en stevige betondallen voor uw terras of oprit. Ze zijn tevens erg gewild als terrasbekleding voor appartementen. Ons betondallen gamma omvat lichtgrijze en donkergrijze tegels. De afmetingen van onze dallen bedragen 50×50 cm. Betondallen zijn een goedkoper alternatief voor het bekleden van uw terras. Onze tegels hebben een glad oppervlak, wat het onderhoud eenvoudig maakt. Bezoek ons toonpark!

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte

Voor de woningbouw

U vindt tal van producten voor de woningbouw bij De Wandeleer : zo hebben wij steeds een ruime voorraad aan dorpels, zowel vensterdorpels als garagedorpels. Onze dorpels worden steeds gemaakt in blauw verzoete graniet. Daarnaast stockeren wij ook dekstenen en plinten in blauw verzoete graniet, Vanzelfsprekend leveren we ook maatwerk. Het gebruik van graniet in de woningbouw  heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van de traditionele blauwe steen. Graniet is immers veel harder, waardoor de steen minder water opslopt en krasbestendiger is. Bovendien verkleurt graniet niet door de zon!

Tuinschermen in graniet

Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een uniek concept voor tuinschermen in zwarte of grijze graniet. Intussen vindt u hiervan realisaties over de ganse regio Vlaanderen.

Tuinomheining

Op vraag van onze klanten ontwikkelden we ook grindschermen die bij langere tuinschermen voor  een verrassende afwisseling zorgen. Sindsdien bouwen onze vakmannen ook schanskorven en grindkorven in eigen atelier. Onze schans-en grindkorven worden gemaakt uit een roestvrije staal-aluminium legering. De grindkorven worden voorzien van een fijnmazig net uit hetzelfde materiaal.  Nadien worden de korven gevuld met rotsen of grind naar keuze