Keukentablet of badkamerplaat in graniet

Keukentablet of Badkamerplaat Graniet

Bent u op zoek naar een keukentablet of badkamerplaat in natuursteen ? De Wandeleer Natuursteen heeft 45 jaar ervaring en zaagt uw graniet plaat perfect op maat. Op onze website kunt u reedse enkele granietsoorten bekijken om u een idee te vormen van de mogelijkheden. In onze toonzaal kunt u de verschillende soorten graniet in het echt bekijken.

Gezien onze jarenlange  ervaring met natuursteen en graniet in het bijzonder, kunt u bij De Wandeleer het juiste advies bekomen voor uw specifieke toepassing.

EenGranieten badkamerplaat of keukentablet heeft vele voordelen het is namelijk slijtvast, hittebestendig en hygiënisch. Lees hieronder meer onder graniet.

Granieten badkamer

Uw badkamer is een speciale plaats. Gebruik daarom natuurlijke eenduurzame en esthetisch verantwoorde badkamerplaat zoals, graniet. Wij kunnen graniet leveren in tabletten, douchebakken en zelfs complete wastafels op maat, zie hier de voordelen van graniet:

  • Beschikbaar in meerdere afwerkingen;
  • Milieuvriendelijk;
  • Graniet is duurzaam;
  • Graniet straalt klasse uit;
  • Heeft weinig onderhoud nodig;
  • Graniet is kleurvast en tijdloos.

Granieten dorpels

Een kleurvaste dorpel voor uw woning in graniet voor  nieuwbouw of renovatie vindt u bij De Wandeleer  , specialist op het gebied van vensterdorpels en garagedorpels. Wij leveren uiterst duurzame dorpels  in graniet. Door hun grote hardheid is een  granieten dorpels zeer slijtvast en krasbestendig. Ze zijn kleurvast en slorpen weinig vocht op. Hierdoor zijn ze heel gemakkelijk te onderhouden.  Dorpels kopen bij De Wandeleer is bovendien zeer voordelig. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Granieten dorpels verkleuren NIET door de zon!!!

Over de Wandeleer

Of u nu bouwaannemer, handelaar in natuursteen of particulier bent, De Wandeleer realiseert al uw natuursteenwensen. Al 45 jaar lang is De Wandeleer een gewaardeerd natuursteenspecialist in Vlaanderen. Naast de verkoop van onze producten en de installatie door ervaren vakmensen helpen wij u graag met uw projecten van badkamerplaten. Heeft u een ontwerp voor een tafel, badkamertablet of douchebak die u graag wilt realiseren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en contacteer ons voor meer informatie.

Geïnteresseerd in onze platen?

De Wandeleer is dé specialist in badkamerplaten en maakt uw droomhuis tot werkelijkheid. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!