Kerstgeschenk : zeg het met graniet!

Ben je op zoek naar een origineel kerstgeschenk?

Verras! Zeg het met een kerstgeschenk in graniet…

Een greep uit onze geschenkartikelen:

Brievenbussen in grijze of zwarte graniet

Bekijk het assortiment

 

Graniet voor keuken en badkamer

Bekijk het assortiment

 

Tuindecoratie

Bekijk het assortiment

De Wandeleer Natuursteen is fabrikant en groothandel van natuursteenproducten voor huis en tuin. Sinds 45 jaar gespecialiseerd in natuursteen brievenbussen, terrastegels, tuinschermen en tuindecoratie. We zijn vooral gericht op graniet en blauwe steen, maar hebben ook een uitgebreid gamma betonklinkers en keramische tegels.

Graniet Terrastegels

Graniet  De Wandeleer biedt u een enorme keuze granieten terrastegels of tuintegels in vele formaten en prachtige afwerkingen. Onze ruime voorraad en uitstekende prijs/kwaliteits verhouding zijn legendarisch!

graniet antwerpen
klik op de foto

Vanzelfsprekend leveren we ook perfect maatwerk. Naast  groothandel van natuursteen producten voor huis en tuin zijn wij sinds 45 jaar gekend in gans Vlaanderen als fabrikant van natuursteen en beton producten voor huis en tuin. U kan kiezen uit een ruim assortiment granieten terrastegels, zwembadboorden, boordstenen. palissaden, traptreden en brievenbussen.

Bezoek ons toonpark!

De Wandeleer contacteren

Naast granieten terrastegels bieden  wij u een ruim assortiment blauwe steen terrastegels en keramische tegels. Eveneens vele formaten en afwerkingen op voorraad!

graniet-antwerpen-2
klik op de foto

Graniet tuinschermen

Enkele jaren geleden ontwikkelden wij met veel succes een origineel concept voor tuinschermen in zwarte of grijze graniet. Vandaag vindt u onze realisaties over de gehele regio Vlaanderen.

graniet-antwerpen-3
klik op de foto

Meerdere aannemers in afsluitingen en tuinschermen zijn reeds klant bij ons en plaatsen uw stijlvolle tuinscherm in een handomdraai!

Schanskorven en grindkorven

Op vraag van onze klanten-tuinaannemers ontwikkelden we intussen ook grindschermen die bij langere granieten tuinschermen voor  een verrassende afwisseling zorgen. Onze bekwame vakmannen bouwen de schanskorven en grindkorven in ons eigen atelier. Standaard of op maat…

graniet-antwerpen-4
klik op de foto

Onze schans-en grindkorven worden gemaakt uit een roestvrije staal-aluminium legering. De grindkorven worden uitgerust met een fijnmazig net in hetzelfde materiaal.  De korven worden gevuld met rotsen of grind naar keuze uit onze voorraad.