Japanse lantaarn in graniet

Japanse granieten lantaarns

Bij De Wandeleer bent u aan het juiste adres voor Japanse lantaarns in graniet. Wij hebben veel diverse soorten Japanse granieten lantaarns die uw tuin een aparte uitstraling bezorgen. Download onze brochure Japanse lantaarns.

Wij realiseren een uitgebreid pakket aan natuursteenproducten voor u. Van binnen- en buitentrappen tot terrassen, deuromlijstingen, keukentabletten en dorpels. Voor allerlei natuursteenproducten voor uw tuin of huis kunt u bij ons online terecht. Wij zijn namelijk dé specialist in natuursteen en voorzien u graag van advies. Dus aarzel niet om ons te contacteren!

Ons granieten Japanse lantaarn assortiment

Wij hebben veel verschillende Japanse lantaarns op voorraad. Zie hier wat wij u te bieden hebben:

  • Rankei;
  • Rokkaku yukimi;
  • Kasuga;
  • Koyabou;
  • Kodai toku go ju tou;
  • Kodai toku san ju tou;
  • Oribe;

Wilt u onze producten graag in het echt bekijken? Wij heten u van harte welkom in onze vernieuwde toontuin! Deze is ook buiten de openingstijden om te bezoeken.

Wat doet De Wandeleer?

Familiebedrijf De Wandeleer werd 45 jaar geleden opgericht en is sindsdien dé specialist in natuursteen Vlaanderen. Wij werken graag voor tuinaannemers, bouwaannemers, zwembad aannemers en handelaars in natuursteen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Naast de verkoop van onze producten en de aanleg door ervaren vakmensen helpen wij u graag met uw projecten. Heeft u een ontwerp voor een tafel, keukentablet, brievenbus of carport die u graag wilt realiseren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en contacteer ons voor meer informatie.

Contact

De Wandeleer is dé specialist in natuursteen en in Japanse lantaarns en wij maken uw droomhuis en droomtuin tot werkelijkheid. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!