Graniet traptreden , sterk & veilig!

Graniet traptreden voor een stijlvolle trap

Bij De Wandeleer – groothandel en fabrikant van natuursteen producten -vindt u graniet traptreden in zwarte en grijze graniet. Maar ook traptreden in blauwe steen. Standaard afmetingen liggen bij ons op voorraad. Vanzelfsprekend leveren we ook vakkundig maatwerk.  De Wandeleer heeft 45 jaar ervaring in het bouwen van trappen. U kan bij ons rekenen op de beste prijs!

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte

Bezoek onze toontuin

Graniet voor de woningbouw

Naast trappen en traptreden leveren wij een ganse waaier  producten voor de woning. Ondermeer dorpels      – vensterdorpels en garagedorpels -, plinten, dekstenen en deuromkaderingen in blauw verzoete graniet. Waarom graniet ? Graniet is een zeer hard en duurzaam gesteente, waardoor zeer krasbestendig. Graniet verkleurt niet onder invloed van de zon, in tegenstelling tot blauwe steen. Daarenboven slorpt graniet weinig water op, waardoor het onderhoud tot een minimum wordt beperkt.

Tuinschermen in graniet

enkele jaren geleden zijn we gestart met een uniek concept voor tuinschermen : tuinschermen in graniet.Ondertussen vindt u hiervan voorbeelden doorheen gans Vlaanderen. Onze granieten tuinschermen zijn verkrijgbaar in grijze of zwarte graniet. De hoogte kan varieren van 30 tot 180 cm in stappen van 15 cm. Standaard lengtes zijn 220 cm, maar vanzelfsprekend leveren we ook maatwerk. U kan kieze tussen gepoederlakte metalen of granieten palen. De grote voordelen van een granieten tuinscherm zijn dat het zeer duurzaam is, stijlvol en dat het niet verkleurt door de zon!

Betondallen

De Wandeleer maakt van bij het ontstaan van de firma stevige betondallen 50×50 cm. We mogen ons dus met een gerust hart specialist noemen op dit gebied. Onze gladde betontegels vindt u doorheen gans Belgie en de ons omringende landen. Ze worden gebruikt voor low-cost terassen, terassen van appartementsgebouwen, wandelwegen, pleinen en parkings.

Brievenbussen

Ons gamma brievenbussen is zeer uitzonderlijk te noemen. Omwille van de hiervoor genoemde voordelen van graniet, hebben wij ervoor gekozen onze nieuwe reeks brievenbussen 2016 uitsluitend in graniet uit te voeren. Onze tekenaar heeft knap werk geleverd. Bekijkt u maar eens de nieuwe modellen die hij heeft ontworpen. Sinds kort zijn al deze nieuwe brievenbus modellen ook te verkrijgen als pakket brievenbus. Geschikt voor pakjes 4, 5, 6 en 7 van BPOST en pakjes 1,2, 3 en 4 van POSTNL

Contacteer ons!