Graniet tegels kopen zonder zorgen!!

Tegels van graniet

Graniet tegels kopen bij De Wandeleer doet u met een gerust hart! Voor  uw terras of zwembad vind u in ons assortiment prachtige grijze en zwarte  tegels en zwembadboorden in graniet. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij deskundig op het gebied van  natuursteen. De Wandeleer produceert en importeert een brede waaier aan kwaliteitsproducten in natuursteen voor uw huis of tuin. U kan bij ons terecht voor terrastegels, opritten, trappen en tuinschermen.

Maar ook voor keukentabletten, badkamerplaten en complete wastafels kunt u bij ons terecht

Graniet tegels kopen bij De Wandeleer?

Of u nu tuinaannemer, bouwaannemer, handelaar of particulier bent, graniet tegels kopen doet u bij De Wandeleer vlakbij Mechelen. Al 45 jaar lang is De Wandeleer een gekend natuursteen specialist  in Vlaanderen. Aannemers, vraag naar uw korting. Wij beschikken steeds over een ruime voorraad. Bezoek ons toonpark!

Naast verkoop en advies , helpen wij u graag met uw eigen ontwerpen . Heeft u een geniaal idee ? Contacteer ons via mail of telefoon, wij maken graag tijd voor u!

Meer over graniet

Graniet is een mooi en hard gesteente, opgebouwd uit kristallen van verschillende soorten mineralen. Het is ontstaan op grote diepte onder de aardkorst bij het stollen van magma, dat is vrijgekomen bij vulkaanuitbarstingen. Dit zijn de voordelen van graniet:

  • Het is milieuvriendelijk;
  • Het beschikbaar in meerdere afwerkingen;
  • Graniet is duurzaam;
  • Het heeft een klasse uitstraling;
  • Heeft weinig onderhoud nodig;
  • En het is kleurvast en tijdloos.

Contacteer ons vandaag nog

Bent u enthousiast over ons assortiment? Bestel dan vandaag nog uw tegels van graniet! Voor vragen kunt u ons contacteren via het contactformulier. Wij helpen u dan graag verder. De Wandeleer is dé specialist in natuursteen en maakt uw droomtuin of droomhuis tot werkelijkheid!

Tuinschermen en schanskorven

Voor het afbakenen van uw eigendom , heeft De Wandeleer unieke tuinschermen in grijze en zwarte graniet ontwikkeld. Hiermee bouwt u een mooie scheidingsmuur van 30 tot 180 cm hoog. Vraag naar onze prijzen! Graniet is helemaal niet zo duur als u wel dacht …

Daarnaast bouwen wij eveneens schanskorven en grindkorven. Wij beschikken over een complete reeks standaard korven, maar bouwen eveneens schanskorven op maat!