Buitentrap Graniet

Buitentrap Graniet

De Wandeleer, vlakbij Mechelen is fabrikant en groothandel van natuursteen producten. Een buitentrap graniet  bouwen is ons vak. Meer dan 45 jaar ervaring!

buitentrap graniet 3                           buitentrap graniet 4

buitentrap blauwe steen                          buitentrap graniet

klik op een foto

                             

Bezoek ons toonpark!

Ook binnentrappen bouwen wij perfect op maat.

Terrastegels

De Wandeleer biedt u een zeer uitgebreid assortiment aan terrastegels in graniet, blauwe steen of keramische tegels. Beschikbaar in vele formaten en afwerkingen. Daarnaast hebben wij een grote keuze aan platines, betonklinkers en kasseien. Voor de plaatsing van onze producten kan u steeds  terecht bij een van onze aannemers in tuin-, bouw- of zwembadsector!

Zwembadboorden

Zwembadboorden in grijze en zwarte graniet hebben we steeds op voorraad. Ook binnenhoeken en buitenhoeken. Naast de zwembadboorden met ronde neus verzoet, behoren nu ook de boorden met rechte neus verzoet tot ons leveringsprogramma!

Tuinschermen in graniet

Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een nieuw concept voor tuinschermen in zwarte en grijze graniet. Onze vele creaties vindt u intussen verspreid over de regio Vlaanderen. Intussen bouwen we ook onze eigen schanskorven en grindkorven. Schanskorven of steenkorven worden gemaakt uit roestvrij staal en gevuld  met rotsen. De Wandeleer maakt standaard schanskorven, maar kan  ook maatwerk leveren. Bij de grindkorven wordt een fijnmazig net – eveneens uit roestvrij staal – aan de binnenkant van de korf bevestigd en nadien gevuld met grind naar keuze. U kan hierbij uw creativiteit de vrije loop laten!

Wat is graniet ?

Graniet is een mooi en hard gesteente , dat is opgebouwd uit kristallen van verschillende mineraalsoorten. Het is ontstaan diep onder de aardkorst tijdens het stollen van magma , dat is vrijgekomen bij vulkaanuitbarstingen. Gebruik van milieuvriendelijk en duurzaam graniet in en om uw woning bezorgt deze een uniek cachet en een ontegensprekelijke meerwaarde . Vooraleer granietproducten klaar zijn voor gebruik , ondergaan ze verschillende bewerkingen .