Brievenbus gamma om te zoenen!

Een uitzonderlijk Brievenbus Gamma!

Het brievenbus Gamma van De Wandeleer is zeer uitzonderlijk te noemen!       Wij bieden u brievenbussen van een uitzonderlijke kwaliteit in Graniet en Blauwe Steen. U kan kiezen tussen een groot aantal modellen en formaten.

klil op de foto
klik op de foto

We hebben zowel klassieke als  hedendaagse brievenbussen op voorraad. Alle nieuwe brievenbussen van De Wandeleer zijn nu ook beschikbaar als  pakket brievenbus! Geschikt voor pakjes 4, 5, 6 en 7 van BPOST en pakjes 1, 2,3 en 4 van POSTNL.

brievenbus gamma 4     brievenbus gamma 3

U heeft al een granieten brievenbus v.a. 300 €, incl. BTW!

Indien gewenst, kan uw brievenbus door ons geleverd en geplaatst worden…

Belgisch fabricaat!

Al onze brievenbussen worden ontworpen en geproduceerd in onze ateliers te Keerbergen. Ondanks de extreem hoge kwaliteitseisen die we nastreven, zijn we erin geslaagd deze hedendaagse brievenbussen in zwarte en/of grijze Graniet en Blauwe Steen aan uiterst scherpe prijzen op de markt te brengen.

brievenbus gamma 2    brievenbus gamma 1

Elk exemplaar is uitgerust met een aluminium deurtje dat voldoet aan de strengste eisen. Bovendien worden de brievenbussen verlijmd met de allerbeste steenlijm, wat garant staat voor een stevige brievenbus!

Granieten btievenbussen verkleuren NIET door de zon!!!

Uw brievenbus zelf ontwerpen?

Heeft u een eigen ontwerp voor een brievenbus, wenst u een brievenbus voor een wooncomplex  of  appartementsgebouw , dan produceren wij deze graag in overleg op maat voor u!

          

klik op de foto’s

Het product assortiment van De Wandeleer

Reeds meer dan 45 jaar is De Wandeleer een gewaardeerde fabricant / groothandel in natuursteen-en betonproducten. U kan bij ons terecht voor onder andere:

Terrastegels in Graniet, Blauwe Steen of Keramisch

Betonklinkers

Kassei en platinnen

Unieke Tuinschermen in Graniet

Schanskorven en grindkorven

Zwembadboorden

Trappen in Graniet of Blauwe Steen

Palissaden

Dorpels, Dekstenen en Borduren

Keukentabletten en Badkamerplaten

….

Neem gerust een kijkje in ons productassortiment of bewonder onze talrijke realisaties!

Contact

Wilt u ons Brievenbus Gamma of onze andere natuursteen producten graag in het echt zien? Breng dan een bezoekje aan onze toontuin in Keerbergen! Heeft u specifieke vragen of behoefte aan meer informatie? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. De Wandeleer beantwoordt met plezier al uw vragen!