Blauwe Steen Terrastegels / Tegels en Klinkers met STIJL!

Blauwe Steen  Terrastegels

u overweegt een nieuw terras of een oprit met blauwe steen terrastegels aan te leggen. Het gebruik van blauwe steen rondom uw woning geeft deze een superieur cachet.

Dit materiaal is perfect te combineren met hout, klinkers of kasseien en bezorgt uw terras een warme uitstraling.

Het onderhoud van uw blauwe steen terrastegels heeft trouwens niet veel om het lijf: de meeste vlekken verdwijnen na een flinke regenbui, zelfs die van de laatste barbecue-avond.

Blauwe steen terrastegels 1 Blauwe steen terrastegels 2

Klik op een foto!

Bij De Wandeleer in Keerbergen bij Mechelen kan u op uw gemak komen vergelijken. In ons vrij toegankelijke toonpark vindt u blauwe steen terrastegels in verschillende afwerkingen en formaten!

Blauwe steen terrastegels 3   Blauwe steen terrastegels 4

De standaard formaten gaan van 15x15x2 tot 100x100x4 cm. Voor de afwerking kunt u kiezen tussen een gezaagd, verzoet, geschuurd of gehamerd bovenvlak. De kanten van uw tegel kunnen recht (facet) of getrommeld zijn.

Blauwe steen terrastegels 5   Blauwe steen terrastegels 6

Maar ook andere soorten terrastegels als bijvoorbeeld graniet en keramische tegels zijn uitvoerig aanwezig!

Daarnaast zijn eveneens de betere betonklinkers, kaseien en platines uitvoerig tentoongesteld, zodat u een mooi overzicht krijgt van de diverse mogelijkheden.

 bezoek ons vrij toegankelijk toonpark

Graniet Terrastegels en Klinkers

Naast blauwe steen terrastegels bieden wij u een grote keuze aan grijze en zwarte  granieten tegels. U heeft keuze tussen verschillende formaten en afwerkingen. Heel erg trendy is de 90×45 grijs gebrand en geborsteld. Ook de 60×60 gebrand en geborsteld doet het zeer goed. In ons toonpark kunt u rustig komen vergelijken. Ook buiten de openingsuren!

Keramische tegels

U vindt bij ons ook een groot assortiment keramische tegels die vandaag ook erg in trek zijn. Een topper in het gamma ‘keramisch’ is zeker de woodlook: een keramische tegel met het uitzicht van hout!

Kassei en platines

Wat u eveneens zult opmerken in het toonpark zijn kassei en platines, kassei op net zowel recht als gebogen.

Betonklinkers

Een splinternieuw gamma  gamma betonklinkers. Met rechte of getrommelde kanten, fluweelzacht oppervlak, …

Tuinschermen

Enkele jaren geleden heeft De Wandeleer bvba een nieuw concept uitgedokterd voor granieten tuinomheiningen . Ondertussen sieren  talrijke realisaties de Vlaamse tuinen…

De Wandeleer

reeds meer dan 45 jaar lang is De Wandeleer bvba gekend als fabrikant en groothandel van natuursteen en betonproducten voor huis en tuin.