Blauwe steen terras om van te dromen…

Blauwe steen terras

Een blauwe steen terras en andere terrastegels met een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding vindt u zeker bij         De Wandeleer !. Ruime keuze en 45 jaar ervaring! Wij hebben steeds een ruime hoeveelheid blauwe steen terras tegels op voorraad.

U kan kiezen tussen verschillende formaten en meerdere afwerkingsmethoden. Uiteraard kan u rekenen op een deskundig advies.

     

De blauwe steen tegels zijn te bezichtigen in ons vrij toegankelijk toonpark. Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie of een vrijblijvende prijsofferte.

Naast uw blauwe steen terras leveren wij u ook graag bijpassende boordstenen, palissaden, traptreden en brievenbus in dezelfde blauwe hardsteen.

     

Blauwe steen is een gebruiksvriendelijke kalksteen die perfect te combineren is met hout, klinkers of kasseien. Hij bezorgt uw terras een warme uitstraling. Blauwe steen is erg gemakkellijk te onderhouden. De meeste vlekken verdwijnen vanzelf na een fikse regenbui.

Graniet terras

Naast  blauwe steen terras tegels heeft De Wandeleer eveneens een ruim aanbod in graniet terrastegels. In ons assortiment vindt u grijze en  zwarte graniettegels in diverse formaten en afwerkingen. Erg in is tegenwoordig de grijze tegel 90×45 gebrand en geborsteld, maar ook de 60×60 gebrand en geborsteld doet het nog uitstekend.

Wat we vaak horen bij onze klanten als we over graniet spreken :  ‘maar dat is toch duur ?’  Niets is echter minder waar. Het klopt dat graniet vroeger zeer duur was, maar de prijzen zijn  door de jaren heen fel afgenomen!.

Tuinafbakening

Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een nieuw concept voor tuinschermen in zwarte en grijze graniet. Onze vele creaties vindt u intussen verspreid over de regio Vlaanderen. Intussen bouwen we ook onze eigen schanskorven en grindkorven. Schanskorven of steenkorven worden gemaakt uit roestvrij staal en gevuld  met rotsen. De Wandeleer maakt standaard schanskorven, maar kan  ook maatwerk leveren. Bij de grindkorven wordt een fijnmazig net – eveneens uit roestvrij staal – aan de binnenkant van de korf bevestigd en nadien gevuld met grind naar keuze. U kan hierbij uw creativiteit de vrije loop laten!