Blauwe Steen Tegels met karakter!

Blauwe steen tegels

u overweegt een nieuw terras of een oprit met blauwe steen tegels aan te leggen. Het gebruik van blauwe steen rondom uw woning geeft deze een superieur cachet. Dit materiaal is perfect te combineren met hout, klinkers of kasseien en bezorgt uw terras een warme uitstraling.

  

Het onderhoud van uw terras in blauwe steen heeft trouwens niet veel om het lijf: de meeste vlekken verdwijnen na een flinke regenbui, ook die van de laatste barbecue-avond.

Klik op een foto!

Bij De Wandeleer in Putte bij Mechelen kan u op uw gemak komen vergelijken. In ons toonpark vindt u blauwe steen tegels in verschillende afwerkingen en formaten!

     

Onze standaard formaten gaan van 15x15x2 tot 100x100x4 cm. Voor de afwerking kan u kiezen tussen een gezaagd, verzoet, geschuurd of gehamerd bovenvlak. De kanten van uw tegel kunnen recht (facet) of getrommeld zijn.

     

Maar ook andere soorten terrastegels als bijvoorbeeld graniet en keramische tegels. Daarnaast zijn eveneens de betere betonklinkers, kaseien en platines uitvoerig tentoongesteld, zodat u een mooi overzicht krijgt van de diverse mogelijkheden.

 bezoek ons vrij toegankelijk toonpark

Graniet tegels

Naast blauwe steen tegels bieden wij u een grote keuze aan grijze en zwarte  granieten terrastegels. U heeft keuze tussen verschillende formaten en afwerkingen. Heel erg trendy is de 90×45 grijs gebrand en geborsteld. Ook de 60×60 gebrand en geborsteld doet het zeer goed. In ons toonpark kunt u rustig komen vergelijken. Ook buiten de openingsuren!

Keramische tegels

U vindt bij ons ook een ruim assortiment keramische tegels die vandaag ook erg in trek zijn. Een topper in het gamma ‘keramisch’ is zeker de woodlook: een keramische tegel met het uitzicht van hout!

Kassei en platines

Wat u eveneens aantreft in het toonpark zijn kassei en platines, kassei op net zowel recht als gebogen.

Betonklinkers

Een vernieuwd gamma  gamma betonklinkers. Met rechte of getrommelde kanten, fluweelzacht oppervlak, …

Tuinschermen

Enkele jaren geleden heeft De Wandeleer een nieuw concept uitgedokterd voor granieten tuinschermen. Ondertussen sieren reeds talrijke realisaties de Vlaamse tuinen…

De Wandeleer

reeds meer dan 45 jaar lang is De Wandeleer bvba gekend als fabrikant en groothandel van natuursteen en betonproducten voor huis en tuin.