Blauwe steen gamma om van te dromen!

Blauwe steen gamma

Het blauwe steen gamma van De Wandeleer is zeer uitgebreid. We hebben vele formaten op voorraad, van 15x15x2 tot 100x100x4 cm in verschillende afwerkingen. U kan kiezen tussen blauwe steen tegels met bovenvlak gezaagd, verzoet, geschuurd en gehamerd. Voor de betekenis van deze afwerkingsmethoden, klik HIER. De zijkanten kunnen recht (facet) of getrommeld zijn. Om uw keuze te vereenvoudigen, raden wij u aan een bezoekje te brengen aan ons toonpark vlakbij Mechelen.

Naast het blauwe steen gamma hebben wij nog tal van andere terrastegels in ons toonpark. Zo vindt u er onder andere graniet tegels en keramische tegels, maar ook kassei, platines, betonklinkers en betondallen 50×50 voor terras en oprit!

blauwe steen gamma 1      blauwe steen gamma 2

klik op de foto

Het gebruik van blauwe steen rondom uw woning geeft deze een superieur cachet. Blauwe steen tegels zijn perfect combineerbaar met bijvoorbeeld hout, klinkers of kassei en bezorgen uw terras een aparte, warme uitstraling waar het aangenaam vertoeven is. Het onderhoud van uw terras heeft niet veel om het lijf: de meeste vlekken verdwijnen na een stevige regenbui.

Graniet tegels

Naast blauwe steen tegels bieden wij u een grote keuze aan grijze en zwarte  granieten terrastegels. U heeft keuze tussen verschillende formaten en afwerkingen. Heel erg trendy is de 90×45 grijs gebrand en geborsteld. Ook de 60×60 gebrand en geborsteld doet het zeer goed. In ons toonpark kunt u rustig komen vergelijken. Ook buiten de openingsuren!

Keramische tegels

U vindt bij ons ook een ruim assortiment keramische tegels die vandaag ook erg in trek zijn. Een topper in het gamma ‘keramisch’ is zeker de woodlook: een keramische tegel met het uitzicht van hout!

Kassei en platines

Wat u eveneens aantreft in het toonpark zijn kassei en platines, kassei op net zowel recht als gebogen.

Betonklinkers

Een vernieuwd gamma  gamma betonklinkers. Met rechte of getrommelde kanten, fluweelzacht oppervlak, …

Gladde betondallen 50×50

Reeds van bij het ontstaan van de firma produceert De Wandeleer betondallen 50×50 voor terras en oprit. Beton tegels zijn een uitstekende en goedkope manier om uw terras of oprit te verharden. Ze bestaan in twee uitvoeringen: lichtgrijs en donkergrijs. Ze worden vaak toegepast voor terassen van appartementen, pleinen en parkings, maar ook binnenshuis in bijvoorbeeld winkels , ateliers en demonstratieruimten.

Tuinschermen

Enkele jaren geleden heeft De Wandeleer een nieuw concept uitgedokterd voor granieten tuinschermen. Ondertussen sieren reeds talrijke realisaties de Vlaamse tuinen…

De Wandeleer

reeds meer dan 45 jaar lang is De Wandeleer bvba gekend als fabrikant en groothandel van natuursteen en betonproducten voor huis en tuin. Wij heben dan ook een grote expertise als het gaat over natuursteen.

Hebt u vragen, bel ons dan op 015/23 34 34 of stuur ons vandaag nog een mailtje: info@dewandeleer.com