Blauwe steen formaten – Hardsteen – Blauwsteen

Blauwe Steen formaten

U denkt erover een nieuwe oprit , een pad of een nieuw terras aan te leggen? Kom dan zeker eens kijken naar het blauwe steen gamma van De Wandeleer in de buurt van Mechelen. Wij bestaan reeds meer dan 45 jaar en profileren ons als fabrikant en groothandel van natuursteen producten. Op het gebied van  blauwe steen formaten hebben wij dan ook een zeer uitgebreide kennis.

blauwe steen formaten 1      blauwe steen formaten 2

Courante blauwe steen formaten gaan van 15x15x2 tot makro terrastegels 100x100x4 cm.

Klik hier om de beschikbare formaten van onze klinkers en tegels te bekijken.

Blauwsteen tegels en klinkers zijn beschikbaar met de bovenzijde gezaagd, verzoet, geschuurd of gehamerd (klik HIER voor de betekenis van deze afwerkingsmethoden}. De zijkanten kunnen recht (facet) of getrommeld zijn.

blauwe steen formaten 3     blauwe steen formaten 4

Bij De Wandeleer kunt u op uw gemak komen vergelijken. In ons toonpark vindt u een overzicht van onze verschillende blauwe steen formaten, maar daarnaast hebben wij ook een groot gamma terrastegels in graniet en keramische tegels, maar eveneens platines, betonklinkers en kasseien worden uitgebreid tentoongesteld!

Heeft u vragen? Bel ons op 015/23 34 34 of stuur ons een mailtje

blauwe steen formaten 5   blauwe steen formaten 6

klik op een foto

Blauwe steen is een gebruiksvriendelijke kalksteen die je woning een superieur cachet geeft en perfect te combineren is met hout, klinkers of kasseien. Deze steen bezorgt uw terras een warme uitstraling! Het onderhoud van uw terras in blauwe steen heeft niet veel om het lijf: de meeste vlekken verdwijnen na een fikse regenbui, zelfs die van de laatste barbecue-avond.

Graniet tegels

Naast blauwe steen tegels bieden wij u een grote keuze aan grijze en zwarte  granieten terrastegels. U heeft keuze tussen verschillende formaten en afwerkingen. Heel erg trendy is de 90×45 grijs gebrand en geborsteld. Ook de 60×60 gebrand en geborsteld doet het zeer goed. In ons toonpark kunt u rustig komen vergelijken. Ook buiten de openingsuren!

Keramische tegels

U vindt bij ons ook een ruim assortiment keramische tegels die vandaag ook erg in trek zijn. Een topper in het gamma ‘keramisch’ is zeker de woodlook: een keramische tegel met het uitzicht van hout!

Kassei en platines

Wat u eveneens aantreft in het toonpark zijn kassei en platines, kassei op net zowel recht als gebogen.

Betonklinkers

Een vernieuwd gamma  gamma betonklinkers. Met rechte of getrommelde kanten, fluweelzacht oppervlak, …

Tuinschermen

Enkele jaren geleden heeft De Wandeleer een nieuw concept uitgedokterd voor granieten tuinschermen. Ondertussen sieren reeds talrijke realisaties de Vlaamse tuinen…

De Wandeleer

reeds meer dan 45 jaar lang is De Wandeleer bvba gekend als fabrikant en groothandel van natuursteen en betonproducten voor huis en tuin. We hebben dan ook een zeer grote expertise opgebouwd als het gaat om het plaatsen van natuursteen producten. Aarzel niet om ons te contacteren!