Blauwe Steen Brievenbussen @ Graniet

Blauwe Steen Brievenbussen

Sinds mensenheugnis maakt De Wandeleer bvba prachtige Blauwe Steen Brievenbussen. Door de jaren heen ontwierpen we knappe reeksen en modellen, van klein tot groot.

blauwe steen brievenbussen 1

Nadelen blauwe steen brievenbussen

Een nadeel van blauwe steen brievenbussen is echter, dat ze snel verkleuren door de zon. Koopt u een brievenbus die geproduceerd werd in het Verre Oosten dan riskeert ze tevens middelmatig of slecht gelijmd te zijn… Daarom hebben wij besloten in Belgie een compleet nieuwe reeks brievenbussen in GRANIET te ontwikkelen. Met zeer veel succes!

blauwe steen brievenbussen 2

Voordelen granieten brievenbussen

Graniet is een veel harder gesteente en verkleurt niet door de zon. Onze brievenbussen zijn uitgevoerd in grijze of zwarte graniet. Of een combinatie van beide. De modellen zijn erg trendy!

blauwe steen brievenbussen 3   blauwe steen brievenbussen 4

Onze granieten brievenbussen worden geproduceerd in Belgie met de allerbeste steenlijm. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Er is al een granieten brievenbus vanaf 249 euro!

Alle modellen

Het  Natuursteen Brievenbus  gamma van De Wandeleer is zeer uitzonderlijk te noemen! In ons assortiment vindt u elegante brievenbussen van  uitzonderlijke kwaliteit in Graniet en Blauwe Steen. U kiest uit tussen een groot aantal tentoongestelde modellen en formaten.

blauwe steen brievenbussen 5   blauwe steen brievenbussen 6

Zowel de klassieke als  de meeer hedendaagse brievenbussen staan op voorraad. Elke nieuwe Natuursteen Brievenbus van De Wandeleer is nu ook beschikbaar als  pakket brievenbus! 

blauwe steen brievenbussen 8   blauwe steen brievenbussen 9

Geschikt voor pakjes 4, 5, 6 en 7 van BPOST en pakjes 1, 2,3 en 4 van POSTNL.

Belgisch fabricaat!

Elke Natuursteen Brievenbus wordt ontworpen en geproduceerd in onze ateliers te Keerbergen. Ondanks de extreem hoge kwaliteitseisen die we hanteren, zijn we er toch in geslaagd deze hedendaagse brievenbussen in zwarte en/of grijze Graniet en Blauwe Steen aan uiterst scherpe prijzen op de markt te brengen. Elke Natuursteen Brievenbus is uitgerust met een deurtje in aluminium  dat voldoet aan onze strenge eisen.

blauwe steen brievenbussen 10

Bovendien worden de brievenbussen verlijmd met steenlijm van de beste kwaliteit, wat garant staat voor een uiterst stevige brievenbus!

Een granieten brievenbus  verkleurt NIET door de zon!!!

Wil u graag uw brievenbus zelf ontwerpen?

Dat kan. Heeft u een eigen ontwerp voor een brievenbus, denkt u aan  u een brievenbus voor een wooncomplex  of  appartementsgebouw , dan produceren wij deze graag op maat in overleg met u !

blauwe steen brievenbussen 11   blauwe steen brievenbussen 12

klik op de foto’s

Het assortiment van De Wandeleer

De Wandeleer bvba is al meer dan 45 jaar  een gewaardeerde fabricant / groothandel in natuursteen-en betonproducten voor huis en tuin. U kan bij ons terecht voor onder andere:

Terrastegels in Blauwe Steen, Graniet,  of Keramisch

Betonklinkers van superieure kwaliteit

Kassei en platinnen

Unieke Tuinschermen in zwarte en grijze Graniet

Schanskorven en grindkorven

Zwembadboorden met rechte en afgeronde neus

Trappen in Blauwe Steen of Graniet

Palissaden

Dorpels, Dekstenen en Borduren

Keukentabletten en Badkamerplaten

….

Neem gerust een kijkje in ons productassortiment of bewonder onze talrijke realisaties!

Contact

Wilt u ons Brievenbus Gamma of onze andere natuursteen producten graag in het echt zien? Breng dan een bezoekje aan onze toontuin in Keerbergen! Heeft u specifieke vragen of behoefte aan meer informatie? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. De Wandeleer beantwoordt met plezier al uw vragen!