Blauwe Steen Antwerpen maakt verschil !

Blauwe Steen Antwerpen

Blauwe Steen Antwerpen De Wandeleer bvba biedt u een enorme keuze blauwe steen terrastegels!

blauwe steen antwerpen 

Bezoek ons toonpark!

 

Ze zijn beschikbaar in vele formaten en afwerkingen. We putten uit een zeer grote voorraad. Natuurlijk leveren we ook maatwerk.

   

Over De Wandeleer bvba

Sinds meer dan 45 jaar zijn wij fabrikant en groothandel van natuursteen producten voor huis en tuin. Wij beschikken eveneens over een ruim assortiment  toebehoren in Blauwe Steen en Graniet.

Tuinschermen in graniet

Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een uniekconcept voor tuinschermen in zwarte of grijze graniet. Intussen vindt u hiervan realisaties over de ganse regio Vlaanderen.

Op vraag van onze klanten ontwikkelden we ook grindschermen. Deze zorgen bij langere tuinschermen voor  een verrassende afwisseling. Onze vakmannen bouwen  ook schanskorven en grindkorven in ons atelier. De grindkorven worden gemaakt uit een roestvrije staal-aluminium legering. Ze worden voorzien van een fijnmazig net uit hetzelfde materiaal.  Nadien worden de korven gevuld met rotsen of grind naar keuze.

Zwembadboorden in graniet

Zwembadboorden of zwembadranden hebben wij steeds op voorraad, ook binnenhoeken en buitenhoeken. De meeste zwembadboorden zijn in grijze of zwarte graniet, maar wij leveren ook zwembadboorden in blauwe steen.

Trappen in graniet of blauwe steen

De Wandeleer levert standaard traptreden in grijze en zwarte graniet of in blauwe steen, maar bouwt ook trappen op maat. Zowel binnentrappen als buitentrappen, trappen voor appartementsgebouwen enz. 45 jaar ervaring!

Wat is graniet ?

Graniet is een hard gesteente, dat is opgebouwd uit kristallen van meerdere mineraalsoorten. Het ontstond op zeer grote diepte onder de aardkorst tijdens de stolling van magma dat vrijkwam bij vulkaanuitbarstingen. Vooraleer  granietproducten klaar zijn voor gebruik , ondergaan ze verschillende bewerkingen . Voorbeelden hiervan zijn branden ( vlammen) , borstelen , verzoeten , polijsten of hameren. Elk van deze bewerkingen bezorgt de producten een aparte uitstraling.

Blauwe Steen Tegels geven uw woning een rustiek cachet!