Betontegels 50×50 direct van de fabrikant

Betontegels voor binnen en buiten

Betontegels voor uw terras of oprit worden sinds 45 jaar geproduceerd bij De Wandeleer bvba. Onze betondallen zijn mooi glad en stevig. Ze worden vaak gebruikt als terrasbekleding voor appartementen. Ons  gamma betontegels bevat lichtgrijze en donkergrijze tegels. De afmetingen van onze tegels bedragen 50x50x5 cm. Betondallen zijn een goedkoper alternatief voor het bekleden van uw terras. Onze tegels hebben een glad oppervlak, wat het onderhoud eenvoudig maakt. Bezoek ons toonpark!

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte

betontegels-1

betontegels-2

Klik op een foto

Over De Wandeleer bvba

De Wandeleer bvba is reeds meer dan 45 jaar actief als fabrikant en groothandel van beton- en natuursteen producten. Betonnen tegels maken we al sinds het ontstaan van de firma. We mogen ons daarom terecht specialisten noemen. Onze betondallen vindt u op terrassen doorheen gans Belgie en in de ons omringende landen op pleinen, wandelwegen en parkings en zelfs binnenshuis in woningen, winkels en ateliers.

Terrastegels natuursteen

Naast betontegels hebben wij ons ook gespecialiseerd in natuursteen producten. We hebben we een grote keuze aan terrastegels in graniet, blauwe steen en keramische tegels. Daarnaast vindt u bij ons ook een groot gamma betonklinkers, platines en kasseien.

Voor de woningbouw

U vindt tal van producten voor de woningbouw bij De Wandeleer bvba : zo hebben wij steeds een grote voorraad dorpels, zowel vensterdorpels als garagedorpels. Onze dorpels worden  gemaakt in blauw verzoete graniet. We stockeren wij ook dekstenen en plinten in blauw verzoete graniet, Natuurlijk leveren we ook maatwerk. Het gebruik van graniet in de woningbouw  heeft vele voordelen ten opzichte vanhet gebruik van de traditionele blauwe steen. Graniet is veel harder, waardoor de steen minder water opslopt en krasbestendiger is. Bovendien verkleurt graniet niet door de zon!

Tuinschermen in graniet

Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een origineel concept voor tuinschermen in grijze of zwarte  graniet. Intussen vindt u hiervan realisaties over gans Belgie.