Een Natuursteen Badkamerplaat of keukentablet

Een Natuursteen Badkamerplaat of keukentablet

Bent u op zoek naar bijzondere natuursteen voor uw badkamer of keuken? Dan bent u bij De Wandeleer aan het juiste adres! Ons ruime assortiment aan natuursteenproducten is zeer gevarieerd. Wilt u weten welke producten het best bij uw interieur passen? Contacteer ons dan direct geheel vrijblijvend! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. De mooiste badkamerplaat of keukentablet vindt u gegarandeerd bij De Wandeleer!

 

EenGranieten badkamerplaat of keukentablet heeft vele voordelen het is namelijk slijtvast, hittebestendig en hygiënisch. Lees hieronder meer onder graniet.

Granieten badkamer

Uw badkamer is een speciale plaats. Gebruik daarom natuurlijke eenduurzame en esthetisch verantwoorde badkamerplaat zoals, graniet. Wij kunnen graniet leveren in tabletten, douchebakken en zelfs complete wastafels op maat, zie hier de voordelen van graniet:

  • Beschikbaar in meerdere afwerkingen;
  • Milieuvriendelijk;
  • Graniet is duurzaam;
  • Graniet straalt klasse uit;
  • Heeft weinig onderhoud nodig;
  • Graniet is kleurvast en tijdloos.

Granieten dorpels

Een kleurvaste dorpel voor uw woning in graniet voor  nieuwbouw of renovatie vindt u bij De Wandeleer  , specialist op het gebied van vensterdorpels en garagedorpels. Wij leveren uiterst duurzame dorpels  in graniet. Door hun grote hardheid is een  granieten dorpels zeer slijtvast en krasbestendig. Ze zijn kleurvast en slorpen weinig vocht op. Hierdoor zijn ze heel gemakkelijk te onderhouden.  Dorpels kopen bij De Wandeleer is bovendien zeer voordelig. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Granieten dorpels verkleuren NIET door de zon!!!

Over de Wandeleer

Of u nu bouwaannemer, handelaar in natuursteen of particulier bent, De Wandeleer realiseert al uw natuursteenwensen. Al 45 jaar lang is De Wandeleer een gewaardeerd natuursteenspecialist in Vlaanderen. Naast de verkoop van onze producten en de installatie door ervaren vakmensen helpen wij u graag met uw projecten van badkamerplaten. Heeft u een ontwerp voor een tafel, badkamertablet of douchebak die u graag wilt realiseren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en contacteer ons voor meer informatie.

Geïnteresseerd in onze platen?

De Wandeleer is dé specialist in badkamerplaten en maakt uw droomhuis tot werkelijkheid. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren!