Arduin brievenbus met karakter…

Arduin Brievenbus

Uw Arduin Brievenbus op maat of  uw brievenbus voor  pakjes wordt met de allergrootste zorg geproduceerd.

Reeds sinds mensenheugnis worden bij De Wandeleer bvba nabij Mechelen de allermooiste brievenbussen ontworpen en gefabriceerd. Door de jaren heen ontwierpen we hippe reeksen en trendy modellen, van klein tot groot.

Oorspronkelijk werden onze brievenbussen gemaakt in blauwe steen. Echter, onze jarenlange ervaring leerde dat het gebruik van arduin ook een aantal nadelen heeft.

Arduin brievenbus-nadelen

Elke brievenbus in arduin verkleurt snel onder invloed van de zon. Ze wordt dof en grijs.Koopt u een brievenbus die geproduceerd werd in het Verre Oosten dan riskeert ze tevens middelmatig of slecht gelijmd te zijn…

Daarom hebben wij besloten in Belgie een compleet nieuwe reeks brievenbussen in GRANIET te ontwikkelen aan dezelfde prijs. Met zeer veel succes!

Voordelen granieten brievenbussen

Graniet is een veel harder gesteente dan arduin, en verkleurt niet door de zon. Met andere woorden: uw brievenbus BLIJFT MOOI!

Deze brievenbussen zijn uitgevoerd in grijze of zwarte graniet. Of een combinatie van beide. De modellen zijn erg trendy! Ze worden geproduceerd in Belgie en gemonteerd met de allerbeste steenlijm. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Er is al een granieten brievenbus vanaf 249 euro!

      

Het arduin Brievenbus en graniet brievenbus gamma van De Wandeleer is zeer uitzonderlijk! In ons assortiment vindt u elegante brievenbussen van  uitzonderlijke kwaliteit.  U kiest uit een groot aantal tentoongestelde modellen en formaten. Zowel de klassieke als  de meeer hedendaagse brievenbussen staan op voorraad. Elke nieuwe Brievenbus van De Wandeleer is nu ook beschikbaar als  pakket brievenbus! 

  

Uw huisnummer kan aangebracht worden in granieten letters of gegraveerd worden in een kleur naar keuze.

Belgisch fabricaat!

Elke Natuursteen Brievenbus wordt ontworpen en geproduceerd in onze ateliers te Keerbergen. We stellen extreem hoge kwaliteitseisen.

Toch zijn we erin geslaagd deze hedendaagse brievenbussen  aan uiterst scherpe prijzen op de markt te brengen. Elke  brievenbus is uitgerust met een deurtje in aluminium  dat voldoet aan onze strenge eisen. Bovendien worden de brievenbussen verlijmd met de beste steenlijm. Dit staat garant voor een uiterst stevige brievenbus!

Een granieten brievenbus  verkleurt NIET door de zon!!!

Uw brievenbus op maat?

Dat kan.

Heeft u speciale wensen? Geen probleem. Door ons flexibel productieproces zijn wij in staat afwijkingen van de standaard snel te produceren.

arduin brievenbus 3

Heeft u een eigen ontwerp, denkt u aan  een brievenbus voor een wooncomplex  of  appartementsgebouw , dan maken wij deze graag op maat in overleg met u !

Het assortiment van De Wandeleer

De Wandeleer bvba is al meer dan 45 jaar  een gewaardeerde fabricant en groothandel in natuursteen-en betonproducten voor huis en tuin. U kan bij ons terecht voor onder andere:

 • Terrastegels in Blauwe Steen, Graniet,  of Keramisch
 • Betonklinkers van superieure kwaliteit
 • Kassei en platinnen
 • Unieke Tuinschermen in zwarte en grijze Graniet
 • Schanskorven en grindkorven
 • Zwembadboorden met rechte en afgeronde neus
 • Trappen in Blauwe Steen of Graniet
 • Palissaden
 • Dorpels, Dekstenen en Borduren
 • Keukentabletten en Badkamerplaten
 • ….

Neem gerust een kijkje in ons productassortiment of bewonder onze talrijke realisaties!

Contact

Wilt u ons Brievenbus Gamma of onze andere natuursteen producten graag in het echt zien? Breng dan een bezoekje aan onze toontuin in Keerbergen! Heeft u specifieke vragen of behoefte aan meer informatie? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. De Wandeleer beantwoordt met plezier al uw vragen!