NATUURSTEEN ANTWERPEN

c3tuin linda1(5)

Klik HIER om ons assortiment natuursteenproducten te bekijken

Natuursteen Antwerpen De Wandeleer, groothandel in natuursteenproducten, heeft een grote keuze voor HUIS en TUIN. Van terrassen tot trappen, tuinschermen, keukentabletten en dorpels; voor alle natuursteenproducten kunt u bij ons terecht. We adviseren u met veel plezier over de mogelijkheden . Aarzel niet om ons te contacteren!

Uw eigen ontwerp in natuursteen

Wij leveren vaak aan tuin-, bouw- of vijveraannemers en handelaars in natuursteen, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht, De Wandeleer realiseert al uw natuursteenwensen voor u. Al 45 jaar lang is De Wandeleer een gewaardeerd natuursteenspecialist in de gehele regio Vlaanderen. Naast de verkoop en indien gewenst de aanleg door ervaren vakmensen van onze producten houden wij ons ook graag bezig met uw eigen ontwerpen. Heeft u een ontwerp voor een tafel, keukentablet, brievenbus of carport die u graag wilt realiseren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en contacteer ons voor meer informatie.

Onze natuursteensoorten

De Wandeleer richt zich vooral op graniet en blauwe steen. Deze steensoorten brengen verschillende voordelen met zich mee:

  • Ze hebben een warme, rustieke uitstraling
  • Ze zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen
  • Ze vragen weinig onderhoud
  • Ze zijn milieuvriendelijk
  • Ze zijn tijdloos

Contact

Wilt u onze producten van natuursteen ‘live’ zien? Breng dan gerust een bezoekje aan onze toontuin vlakbij Antwerpen! Heeft u specifieke vragen of behoefte aan meer informatie? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen. De Wandeleer komt graag met u in contact!