Betondallen voor binnen en buiten!

Betondallen

Betondallen voor uw terras of oprit worden sinds 45 jaar geproduceerd bij De Wandeleer. Onze betondallen zijn mooi glad en stevig. Ze worden vaak gebruikt als terrasbekleding voor appartementen. Ons betondallen gamma bevat lichtgrijze en donkergrijze tegels. De afmetingen van onze dallen bedragen 50×50 cm. Betondallen zijn een goedkoper alternatief voor het bekleden van uw terras. Onze tegels hebben een glad oppervlak, wat het onderhoud eenvoudig maakt. Bezoek ons toonpark!

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte

betondallen lichtgrijs

 

 

betondallen donker boord alu

Klik op een foto

De Wandeleer

De Wandeleer bvba is reeds meer dan 45 jaar actief als fabrikant en groothandel van beton- en natuursteen producten. Betondallen maken we al van bij het ontstaan van de firma. We mogen ons daarom terecht specialisten noemen. Onze betondallen vindt u op terrassen doorheen gans Belgie en in de ons omringende landen op wandelwegen, pleinen en parkings en zelfs binnenshuis in woningen, winkels en ateliers.

Terrastegels natuursteen

Naast betontegels heeft De Wandeleer zich ook gespecialiseerd in natuursteen producten. Vandaag hebben we een grote keuze aan terrastegels in graniet, blauwe steen en keramische tegels. Daarnaast vindt u bij ons eveneens een groot assortiment aan betonklinkers, platines en kasseien.

Voor de woningbouw

U vindt tal van producten voor de woningbouw bij De Wandeleer : zo hebben wij steeds een ruime voorraad aan dorpels, zowel vensterdorpels als garagedorpels. Onze dorpels worden steeds gemaakt in blauw verzoete graniet. Daarnaast stockeren wij ook dekstenen en plinten in blauw verzoete graniet, Vanzelfsprekend leveren we ook maatwerk. Het gebruik van graniet in de woningbouw  heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van de traditionele blauwe steen. Graniet is immers veel harder, waardoor de steen minder water opslopt en krasbestendiger is. Bovendien verkleurt graniet niet door de zon!

Tuinschermen in graniet

Enkele jaren geleden ontwikkelden wij een uniek concept voor tuinschermen in zwarte of grijze graniet. Intussen vindt u hiervan realisaties over de ganse regio Vlaanderen.

Op vraag van onze klanten ontwikkelden we ook grindschermen die bij langere tuinschermen voor  een verrassende afwisseling zorgen. Sindsdien bouwen onze vakmannen ook schanskorven en grindkorven in eigen atelier. Onze schans-en grindkorven worden gemaakt uit een roestvrije staal-aluminium legering. De grindkorven worden voorzien van een fijnmazig net uit hetzelfde materiaal.  Nadien worden de korven gevuld met rotsen of grind naar keuze